Παρκαδόρος πεντάστερου ξενοδοχείου στην Ινδία τράκαρε τη Λαμποργκίνι ενός πελάτη - iefimerida.gr

Παρκαδόρος πεντάστερου ξενοδοχείου στην Ινδία τράκαρε τη Λαμποργκίνι ενός πελάτη

Παρκαδόρος πεντάστερου ξενοδοχείου στην Ινδία τράκαρε τη Λαμποργκίνι ενός πελάτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Λαμποργκίνι Gallardo ενός πελάτη διέλυσε ο παρκαδόρος ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων στο Νέο Δελχί, ο οποίος την ώρα που οδηγούσε το πανάκριβο όχημα, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε έναν τοίχο.

Μία φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από τους Times of India δείχνει το μπροστινό μέρος του πολυτελούς αυτοκινήτου εντελώς παραμορφωμένο, με το καπό να έχει διπλώσει μετά τη πρόσκρουση σε έναν τοίχο στην είσοδο του ξενοδοχείου «Le Meridien».

Ο πελάτης, ο οποίος είχε δανειστεί τη Λαμποργκίνι από έναν ξάδερφό του, ζητεί 250.000 ευρώ αποζημίωση.

Μία εκπρόσωπος του ξενοδοχείου, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, διευκρίνισε πως το ατύχημα συνέβη στις 3 Ιουλίου και τόνισε: «Δεχόμαστε κάθε είδους πολυτελή αυτοκίνητα, σημαντικούς πελάτες, διοργανώνουμε εξαιρετικές εκδηλώσεις και αυτό που συνέβη ήταν εντελώς από λάθος. Ο παρκαδόρος, που εργάζεται στο ξενοδοχείο εδώ και 10 χρόνια, φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου καθώς το οδόστρωμα ήταν ιδιαίτερα ολισθηρό εξαιτίας μιας ισχυρής βροχής».

Να σημειωθεί ότι διεξάγεται έρευνα σε βάρος του «Meridien», το οποίο αποποιείται κάθε ευθύνη για το ατύχημα.

Ο εργαζόμενος τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ