Το καινούργιο Nissan X-Trail ξεκινά από τις 26.290 ευρώ - iefimerida.gr

Το καινούργιο Nissan X-Trail ξεκινά από τις 26.290 ευρώ

Το καινούργιο Nissan X-Trail ξεκινά από τις 26.290 ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Χ-Trail τοποθετείται ουσιαστικά στην κορυφή της γκάμας των SUV ή crossover αν προτιμάτε, της Nissan, ενώ προσαρμοσμένο απόλυτα στα δεδομένα της εποχής κινείται από έναν τετρακύλινδρο diesel 1.600 κυβικών, ο οποίος αποδίδει 130 ίππους.

Αργότερα θα υπάρχει και μια πιο ισχυρή εκδοχή του με 163 άλογα, ενώ μέχρι τότε οι τιμές του νέου X-Trail με το βασικό επίπεδο εξοπλισμού Energy θα ξεκινούν από τις 26.960 ευρώ με απόσυρση, η οποία παρέχεται ως δώρο για όλους.

Αν κάποιος θέλει τα αυτόματο κιβώτιο CVT η πρόσθετη επιβάρυνση είναι 1.900 ευρώ, ενώ 800 ευρώ είναι το κόστος για τις επιπλέον 2 θέσεις που καθιστούν το νέο Nissan 7θέσιο. H τετρακίνηση στο νέο X-Trail συνδυάζεται αποκλειστικά με τις 7 θέσεις και η τιμή εκκίνησης, με επίπεδο εξοπλισμού Acenta, διαμορφώνεται στις 32.810 ευρώ, πάντα με απόσυρση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο ευρώ SUV Nissan X-Trail
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ