H νέα μόδα: Ανδρες φορούν γυναικεία ρούχα -Τζάρεντ Λέτο, Μαρκ Τζέικομπς από τους πρώτους που το τόλμησαν [εικόνες] - iefimerida.gr

H νέα μόδα: Ανδρες φορούν γυναικεία ρούχα -Τζάρεντ Λέτο, Μαρκ Τζέικομπς από τους πρώτους που το τόλμησαν [εικόνες]

H νέα μόδα: Ανδρες φορούν γυναικεία ρούχα -Τζάρεντ Λέτο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ανδρόγυνο λουκ είναι εδώ και δεκαετίες μία από τις στιλιστικές επιλογές που κάνουν οι γυναίκες. Αρκετές διάσημες κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί με αυστηρά κοστούμια και παντελόνια σε ανδρική γραμμή, αποθεώνοντας το συγκεκριμένο στιλ, όπως έκανε πρόσφατα η Αντζελίνα Τζολί, που εμφανίστηκε ντυμένη σαν τον Μπραντ Πιτ που πόζαρε δίπλα της, στα βραβεία BAFTA. Τώρα όμως οι ρόλοι αλλάζουν και οι άνδρες βάζουν... χέρι στη ντουλάπα των γυναικών.

Αστραφτερά τζιν, ροζ παπούτσια, φορέματα... Ρούχα που δεν αναδεικνύουν σε καμία περίπτωση την αρρενωπότητα, περνούν στα χέρια των ανδρών τα τελευταία χρόνια και τα... κρούσματα ολοένα και πυκνώνουν. Τελευταίο παράδειγμα, ο Τζάρεντ Λέτο, που επέλεξε ρούχα από τη γυναικεία κολεξιόν της Chanel, για να εμφανιστεί την Τρίτη σε επίδειξη μόδας του Οίκου. Ο ηθοποιός φόρεσε ένα χρυσό τζιν και ροζ καουμπόικες μπότες και πόζαρε με άνεση.



Δεν είναι βέβαια ο μόνος. Ο Κάνι Γουέστ για παράδειγμα είχε εμφανιστεί στο Coachella το 2011 με μία μπλούζα της Celine, δίχως να πιστεύει ότι αυτό στερεί κάτι από τον ανδρισμό του.



Με τους άνδρες πλέον να κρυφοκοιτάζουν στις ντουλάπες τους, οι γυναίκες έχουν πια διπλό άγχος μήπως εμφανιστούν δημόσια φορώντας τα ίδια ρούχα με κάποιον άλλο. Η Αννα Γουίντορ και ο Μαρκ Τζέικομπς δεν το απέφυγαν το 2013. Η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue και ο σχεδιαστής είχαν συναντηθεί σε εκδήλωση φορώντας το ίδιο παλτό Prada. Ο Τζέικομπς πάντως έχει εμφανιστεί αρκετές φορές με γυναικεία ρούχα, όπως ένα φόρεμα που είχε βάλει το 2012, αλλά τα γούνινα παλτά της Prada είναι τα αγαπημένα του.



Ο Φάρελ Γουίλιαμς από την άλλη φαίνεται πως προτιμά τα γυναικεία παπούτσια. Ειδικά τις συγκεκριμένες λεοπάρ εσπαντρίγιες της Celine, με τις οποίες είχε ποζάρει και σε εξώφυλλο περιοδικού.



O ράπερ Λιλ Γουέιν έχει αδυναμία στα εφαρμοστά γυναικεία παντελόνια. Ενα τέτοιο είχε βάλει και σε βραβεία του MTV, όταν εμφανίστηκε στη σκηνή με μία θηλυκή πινελιά στις ενδυματολογικές επιλογές του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ