Andaman: Ο απίστευτος πολυχώρος σε ταράτσα στα Πετράλωνα -Το ιδιαίτερα ταϊλανδέζικα πιάτα του και το χαβανέζικο μασάζ [εικόνες] - iefimerida.gr

Andaman: Ο απίστευτος πολυχώρος σε ταράτσα στα Πετράλωνα -Το ιδιαίτερα ταϊλανδέζικα πιάτα του και το χαβανέζικο μασάζ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις νήσους Ανταμάν, με τις γαλαζοπράσινες παραλίες και τους κοραλλιογενείς κήπους, μπορεί να διακτινιστεί κανείς γευστικά, όταν επισκεφτεί το ταϊλανδέζικο εστιατόριο «Andaman» στα Πετράλωνα. Δυνατά του σημεία η αυθεντική ταϊλανδέζικη κουζίνα και η εξωτική ταράτσα του που ευωδιάζει αρώματα τζίντζερ και γκαλάνγκαλ.

Ενα τριώροφο κτίριο, με μια ταράτσα-χάρμα οφθαλμών γεμάτη τραπεζάκια και γωνιές με μαξιλάρες, χειροποίητα φωτιστικά και την θεότητα της εστίασης Μεενάν να επιβλέπει πάνω από την μπάρα, δημιουργεί μία «οικειότητα» που δύσκολα συναντάς σε μαγαζί με το yin και το yang του σε απόλυτη αρμονία. Εμπνευστές του, ο Παύλος και ο Ρωμανός –με πολυετή εμπειρία σε παρόμοια μαγαζιά (Soul, Guru κ.α)- και ο Δημήτρης, ο ηθοποιός της παρέας που πλημμυρίζει την ταράτσα με έθνικ, τζαζ, funk και χαμηλού προφίλ ambient μουσικές από όλο τον κόσμο, σεβόμενος την αισθητική των πελατών και το ζεν της γειτονιάς.

«Στόχος μας, ήταν να δημιουργήσουμε έναν χώρο δροσερό, χαλαρό που δίνει την αίσθηση εξοχής, εξού και τα εξωτικά φυτά –τζίντζερ, μπανανιές, πουλί του παραδείσου, κοκοφοίνικες και ζεβρέ μπαμπού με λαχανί ρίγες που βάλαμε περιμετρικά- όπου θα σερβίρεται αυθεντική ταϊλανδέζικη κουζίνα, οικονομικά προσιτή» λέει ο Παύλος μιλώντας στο Popaganda.gr. «Προτεραιότητά μας να φτιάξουμε ένα ταϊλανδέζικο εστιατόριο όπου ο πελάτης θα μπορεί να απολαύσει το πιάτο του όπως ακριβώς επιθυμεί –να προσθαφαιρέσει υλικά, να ρυθμίσει το βαθμό του καυτερού, να γευτεί ένα γκριν κάρι σε μια πιο ελαφριά εκδοχή ή να δημιουργήσει ένα πιάτο χορτοφαγικό σύμφωνα με τις διατροφικές του συνήθειες. Στις επιλογές του φιλοξενούμενού μας δεν βάλαμε περιορισμούς. Θέλουμε να γνωρίσει νέες γεύσεις και να ευχαριστηθεί».

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το Andaman και δείτε φωτογραφίες του χώρου στο Popaganda.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταράτσα ταϊλανδέζικο Ανταμάν Andaman
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ