«Ας τον κρίνουν οι ψηφοφόροι του»: Kαρφί Σκουρλέτη για τον Διαμαντόπουλο, μετά την αναφορά του στον Ξηρό - iefimerida.gr

«Ας τον κρίνουν οι ψηφοφόροι του»: Kαρφί Σκουρλέτη για τον Διαμαντόπουλο, μετά την αναφορά του στον Ξηρό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ας τον κρίνουν οι ψηφόφοροι του» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ Πάνος Σκουρλέτης για τον βουλευτή του κόμματος Βαγγέλη Διαμαντόπουλο μετά τις δηλώσεις στη Βουλή για τον Σάββα Ξηρό.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος είπε χαρακτηριστικά: «Οι γνωστές αναφορές και το αναμάσημα υποτιθέμενων σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, χάνει πια την ουσία του. Ας τον κρίνουν και οι ψηφοφόροι του, τον κ. Διαμαντόπουλο».

«Είναι απολύτως σαφές ποια είναι η τοποθέτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο συγκεκριμένο ζήτημα. Εμείς έχουμε πάει στις φυλακές για όλους τους κρατούμενους. Δεν πήγαμε να δούμε τις συνθήκες που ζούνε, με κριτήριο αν είναι τρομοκράτες ή έχουν κάνει το οτιδήποτε. Δεν κάνει καλό να αναδεικνύουμε ένα ζήτημα δευτερεύον και τριτεύον, για κάτι το οποίο ο κ. Διαμαντόπουλος αισθάνθηκε την ανάγκη να ανασκευάσει» σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης.

Πηγή Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ