Δεν κοιμήθηκαν οι Γερμανοί -Μέθυσαν και πανηγύριζαν μέχρι το πρωί τα επτά γκολ επί της Βραζιλίας [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Δεν κοιμήθηκαν οι Γερμανοί -Μέθυσαν και πανηγύριζαν μέχρι το πρωί τα επτά γκολ επί της Βραζιλίας [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε οι ίδιοι οι Γερμανοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τεράστια επιτυχία της εθνικής ομάδας τους που όχι απλώς απέκλεισε τη Βραζιλία και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Μουντιάλ, αλλά συνέτριψε τη σελεσέο με 7 γκολ. Οπως ήταν λογικό οι γερμανικές πόλεις πλημμύρισαν από τον κόσμο που βγήκε στους δρόμους για να πανηγυρίσει την τεράστια επιτυχία της ομάδας.

Ανθρωποι όλοι τον ηλικιών με σημαίες της χώρας τους με κασκόλ, εμφανίσεις της εθνικής ομάδας και φυσικά με μία μπύρα στο χέρι πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά τα γκολ των πάντσερ. Τα καρέ που έπιασαν οι φωτογραφικοί φακοί στις πόλεις της Γερμανίας είναι ενδεικτικά του κλίματος που επικρατούσε σε όλη τη χώρα για το θρίαμβο της εθνικής ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ