Τα «τυχερά» της Λούκας Κατσέλη -Πόσο παίρνει για μελέτες - iefimerida.gr

Τα «τυχερά» της Λούκας Κατσέλη -Πόσο παίρνει για μελέτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής της δραστηριότητας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αναλαμβάνει ερευνητικά πρότζεκτ για χάρη ιδιωτών με το αζημίωτο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ανέλαβε ως επιστημονική υπεύθυνη για λογαριασμό της EUROPEAN PROFILES Α.Ε. τη σύνταξη μελέτης για τους τομείς της ανταγωνιστικότητας στην Ευρώπη, έναντι 120.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω εταιρεία είναι μία από τις ηγέτιδες στον χώρο του management consulting, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου σε φορείς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Παράλληλα, η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ συμμετέχει, εκπροσωπώντας το Πανεπιστήμιο Αθηνών, και στη σύνταξη της 5ης έκθεσης για την ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που θα ολοκληρωθεί το 2015, εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση 51.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη έκθεση υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ανάπτυξη, όπου συμμετέχουν η Φινλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία και το Λουξεμβούργο. Φορείς υλοποίησης, πλην του Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι το Overseas Development Institute, το Γερμανικό Ινστιτούτο Αναπτυξιακής Πολιτικής, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Διαχείρισης της Αναπτυξιακής Πολιτικής (ECDPM) και το Δίκτυο Southern Voice, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Παραπολιτικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εταιρεία Λούκα Κατσέλη μελέτες τυχερά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ