Απολογούνται Κασιδιάρης και Μίχος -Συμπληρωματικές καταθέσεις για το αδίκημα της οπλοκατοχής - iefimerida.gr

Απολογούνται Κασιδιάρης και Μίχος -Συμπληρωματικές καταθέσεις για το αδίκημα της οπλοκατοχής

Απολογούνται Κασιδιάρης και Μίχος  - Συμπληρωματικές καταθέσεις για το αδίκημα τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμπληρωματική απολογία για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση αναμένεται να δώσει σήμερα ο βουλευτής Νίκος Μίχος στις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο Νίκος Μίχος, ο οποίος αρνείται την κατηγορία, παραδέχτηκε πως κατείχε το επίμαχο όπλο παράνομα, ισχυριζόμενος ότι το είχε για την προστασία του όταν έκανε εμπόριο ζωοτροφών.

Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα μετά την απολογία του για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Αύριο η απολογία Κασιδιάρη

Ενώπιον των ανακριτριών αναμένεται να βρεθεί αύριο, Πέμπτη 10 Ιουλίου, ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος είναι, επίσης, αντιμέτωπος με την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση. Ο Ηλίας Κασιδιάρης ισχυρίζεται πως καλείται να δώσει εξηγήσεις για δυο κυνηγετικά όπλα για τα οποία ο ίδιος και πατέρας του έχουν νόμιμες άδειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ