Ούτε στο δικαστήριο δεν αντέχουν την Madonna -Ηταν ένορκος και την έστειλαν σπίτι της - iefimerida.gr

Ούτε στο δικαστήριο δεν αντέχουν την Madonna -Ηταν ένορκος και την έστειλαν σπίτι της

Ούτε στο δικαστήριο δεν αντέχουν τη Madonna -Εμφανίστηκε για ένορκος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκάδες απλοί κάτοικοι της Νέας Υόρκης σηκώθηκαν γκρινιάζοντας ένα πρωί και... σέρνοντας τα βήματά τους πήγαν ως το Ανώτατο Δικαστήριο της πόλης. Από μέσα τους σίγουρα καταριούνταν την ώρα και τη στιγμή που έλαβαν την ειδοποίηση για να εμφανιστούν ως ένορκοι. Εκεί όμως τους περίμενε μία απίστευτη έκπληξη. Ανάμεσά τους, ήταν η Madonna!

Αν και ποπ σταρ, είναι και εκείνη μία πολίτης της Νέας Υόρκης. Οπότε, κάποια στιγμή, έλαβε την ειδοποίηση να εμφανιστεί στο δικαστήριο ως ένορκος. Δεν κράτησε πολύ βέβαια το καθήκον της, προς απογοήτευση των υπολοίπων. Επειτα από δύο ώρες την έστειλαν στο σπίτι της, ως «ενόχληση».

Η Madonna βέβαια ούτε καν στο δικαστήριο δεν ξέχασε τα καπρίτσια της σταρ. Εμφανίστηκε με τους σωματοφύλακές της, με μία ώρα καθυστέρηση. Και όταν οι δικαστικοί συνειδητοποίησαν ότι η τραγουδίστρια περισσότερο τους εμπόδιζε, παρά τους βοηθούσε στο έργο τους, την απάλλαξαν.

«Υπηρετώ τη χώρα μου! Εμφανίστηκα στην επιλογή ενόρκων», έγραψε εκείνη στο Instagram, ποστάροντας μία φωτογραφία από το δικαστήριο. Βέβαια, στο παρελθόν όταν είχε λάβει αντίστοιχη κλήση το είχε αποφύγει παρουσιάζοντας έγγραφο γιατρού. Πάντως για τα επόμενα έξι χρόνια την έχει... γλιτώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Madonna ειδήσεις δικαστήριο ένορκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ