Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι αντιδρούν για τα ανοικτά καταστήματα τις Κυριακές και ετοιμάζουν κινητοποιήσεις - iefimerida.gr

Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι αντιδρούν για τα ανοικτά καταστήματα τις Κυριακές και ετοιμάζουν κινητοποιήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων αντιδρώντας στην κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει «Δεν υποχωρούμε. Όχι στην εξαφάνιση και εξαθλίωση του εμπορίου».

Η ΟΙΥΕ σκοπεύει άμεσα να οργανώσει «τον αγώνα ανατροπής και να καταργήσει» την εν λόγω νομοθετική ρύθμιση της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων. Μάλιστα σκοπεύσουν να πραγματοποιήσουν συσκέψεις με τα σωματεία και τους εργαζόμενους ώστε να υπάρξει συντονισμένη δράση συμμαχίας για να διατηρηθεί η Κυριακάτικη αργία.

Η ΟΙΥΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση για πλήρη κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και κάνει λόγο για « καταστροφή και η εξαφάνιση του ελληνικού εμπορίου».Στην ίδια ανακοίνωση προσθέτει ότι η κατάργηση του εμπορίου «βαφτίζεται» ανταγωνιστικότητα, εκσυγχρονισμός των αγορών και εξυπηρέτηση των καταναλωτών και τονίζει ότι «η κυβέρνηση θα πάρει την απάντηση που της αρμόζει στην πράξη» καθώς το ελληνικό εμπόριο είναι οι εμποροϋπάλληλοι και οι Εμπορικοί Σύλλογοι και όχι τα ξένα πολυεθνικά συμφέροντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ