Η βασίλισσα Λετίσια ξετρέλανε και τους Πορτογάλους -Οι απίστευτες στιλιστικές επιλογές που εντυπωσίασαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Η βασίλισσα Λετίσια ξετρέλανε και τους Πορτογάλους -Οι απίστευτες στιλιστικές επιλογές που εντυπωσίασαν [εικόνες]

letithia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το επίσημο ταξίδι τους στο Βατικανό και τη συνάντησή τους με τον Πάπα Φραγκίσκο, ο νέος βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε και η σύζυγός του Λετίσια έκαναν επίσκεψη γνωριμίας στη γειτονική τους Πορτογαλία.

Ντυμένη με ένα υπέρκομψο ταγιέρ, σε τιρκουάζ χρώμα, και ψηλοτάκουνες γόβες στην ίδια απόχρωση, η Λετίσια έκλεψε τις εντυπώσεις.
Το ζευγάρι έγινε δεκτό με όλες τις τιμές, υπέγραψαν και οι δύο τα επίσημα Σύμφωνα Φιλίας και κατέληξαν σε ένα δείπνο στο Βασιλικό Παλάτι του Queluz στη Λισαβόνα, με τον πορτογάλο πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της χώρας Καβάκο Σίλβα και την σύζυγό του Μαρία.

Παρότι κοινή θνητή, η Λετίσια, πρώην τηλεπαρουσιάστρια, έδωσε μια ανάσα ζωής στον ισπανικό θρόνο, ο οποίος έχει βυθιστεί σε σκάνδαλα διαφθοράς και σεξ τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ