Το Ποτάμι κατηγορεί τους αμφισβητίες του ΠΑΣΟΚ για... λογοκλοπή: Εκλεψαν το προεκλογικό μας σύνθημα [εικόνα] - iefimerida.gr

Το Ποτάμι κατηγορεί τους αμφισβητίες του ΠΑΣΟΚ για... λογοκλοπή: Εκλεψαν το προεκλογικό μας σύνθημα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οτι... έκλεψαν το προεκλογικό σύνθημα του Ποταμιού κατηγορεί το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη έξι στελέχη του ΠΑΣΟΚ που εξέφρασαν δημοσίως τη διαφωνία τους με τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Συγκεκριμένα, το κείμενο που υπέγραψαν οι Αθηνά Δρέττα, Παντελής Καψής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Θανάσης Χειμωνάς, Κώστας Σπηλιόπουλος είχε τίτλο «Αν όχι τώρα, πότε;», φράση την οποία χρησιμοποίησε προεκλογικά Το Ποτάμι ως βασικό του σύνθημα.

Για του λόγου το αληθές, μάλιστα, υπενθυμίζουν και την αφίσα με πρωταγωνιστή τον επικεφαλής του Ποταμιού και τη φράση αυτή.

Το Ποτάμι κατηγορεί τους αμφισβητίες του ΠΑΣΟΚ για... λογοκλοπή: Εκλεψαν το προεκλογικό μας σύνθημα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ