Ρούχα με το κιλό στην Αθήνα -Πόσο κάνει ένα κιλό vintage τζιν, μισό κιλό... νυφικό και τρία τέταρτα ρετρό φορέματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ρούχα με το κιλό στην Αθήνα -Πόσο κάνει ένα κιλό vintage τζιν, μισό κιλό... νυφικό και τρία τέταρτα ρετρό φορέματα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κοινό έχει ένα κουτάκι φράουλες με ένα vintage φόρεμα; Τώρα πια και τα δύο αγοράζονται με το κιλό κι αυτό γιατί η νέα στιλιστική τάση της Αθήνας δεν έχει σχέση μόνο με το τι αγοράζεις, αλλά και με το πώς. Αν λαχταράτε λοιπόν να χαθείτε μέσα σε έναν υφασμάτινο ωκεανό από πουά και πλισέ φούστες, ρετρό φορέματα και ψηλόμεσα vintage jeans, τότε πρέπει να συμπεριλάβετε το Kilo Shop στους καλοκαιρινούς προορισμούς σας.

Κι αν σας φαίνεται ασυνήθιστο έθιμο το ζύγισμα του ρουχισμού, η ιδιοκτήτρια του μοναδικού Kilo Shop στην Ελλάδα μίλησε στην Popaganda και σας εγγυάται ότι γρήγορα θα το συνηθίσετε.«Πολλοί επισκέπτες είναι από το εξωτερικό, οπότε είναι πιο εξοικειωμένοι με την ιδέα, αλλά και όσοι δεν είναι το ξεπερνάνε πολύ εύκολα. Στην αρχή έλεγαν «Οπ! Τί γίνεται εδω; Αυτά είναι μεταχειρισμένα;», αλλά βλέποντας ότι έχουν ένα στιλ, ότι είναι ρετρό, ότι κάποια υφάσματα είναι γνώριμα στους παλιούς που αισθάνονται ότι τα ξαναβρίσκουν, ο κόσμος συνηθίζει. Καταλαβαίνει ότι δεν χρειάζεται να ντύνεσαι με αυτά που σου επιβάλλουν, εδώ υπάρχουν επιλογές, μπορείς να ανακαλύψεις ρούχα πιο ιδιαίτερα κι αυτό αρέσει πολύ στον κόσμο» εξηγεί η Sabine, η ιδιοκτήτρια των δύο μοναδικών στην Ελλάδα Kilo Shop, που κατάγεται από την Ολλανδία κι όμως μετά από τόσα χρόνια στην Ελλάδα μιλάει τα ελληνικά καλύτερα από τον καθένα. «Είμαι 23 χρόνια στην Ελλάδα, στην αρχή μέναμε με την οικογένειά μου στο Άργος και τώρα στην Αθήνα. Ουσιαστικά το εμπόριο είναι στο αίμα μου, η οικογένειά μου στην Ολλανδία ασχολιόταν με την vintage αγορά, η μητέρα μου είχε 16 μαγαζιά με vintage είδη σε χονδρική. Ήταν η ζωή μας, την ακολουθούσα σε όποια πόλη πήγαινε και διαλέγαμε μαζί τα ρούχα. Έπειτα μπήκαμε στις εισαγωγές και εξαγωγές στρατιωτικων ειδών, έτσι γνώρισα και τον Έλληνα σύζυγό μου. Ο Γάλλος που ξεκίνησε τα Kilo Shop πριν από 20 χρόνια, τα έκλεισε όλα πολύ καιρό πριν. Πρόσφατα όμως τα άνοιξε ξανά και ήταν πελάτης μας. Σκεφτήκαμε λοιπόν, γιατί να μην κάνουμε κι ένα Kilo Shop στην Αθήνα;».

Δείτε πού βρισκοντα τα μαγαζιά Kilo shop, πόσο κοστίζει ένα κιλό ρούχα ανάλογα με την κατηγορία στην οποία κατατάσσεται και φυσικά φωτογραφίες από τα καταστήματα στο Popaganda.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρούχα ρούχα με το κιλό Κhilo shop
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ