Ερχεται ο αυτόματος πωλητής πίτσας -Τη διαλέγεις, την πληρώνεις στο μηχάνημα και ψήνεται σε τρία λεπτά! [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Ερχεται ο αυτόματος πωλητής πίτσας -Τη διαλέγεις, την πληρώνεις στο μηχάνημα και ψήνεται σε τρία λεπτά! [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους αυτόματους πωλητές μπορείς να αγοράσεις καφέ, αναψυκτικά, πρόχειρα σνακ, αλλά πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα πώλησης και ολόκληρης πίτσας!

Αυτό το ευφάνταστο μηχάνημα κατασκεύασε μια ολλανδική εταιρεία. Ονομάζεται «Let's Pizza» και είναι το... έργο ζωής του εφευρέτη Κλαούντιο Τόργκελε από το Ροβερέτο της Ιταλίας. Επί του παρόντος οι καταναλωτές θα μπορούν να επιλέξουν τις εξής διαφορετικές πίτσες: την κλασική Μαργαρίτα, με σαλάμι ή προσούτο. Μέσα στο μηχάνημα υπάρχει ενσωματωμένος φούρνος που ψήνει τις πίτσες στους 380 βαθμούς σε μόλις 2,5 με 3 λεπτά.

Με ένα επιπλέον κόστος θα μπει να την παραλάβει κανείς κομμένη και με... χαρτοπετσέτα για να σκουπιστεί. Η τιμή της πίτσας έχεις οριστεί στα 5.95 δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ