Σταμπουλή (ΣΥΡΙΖΑ): Γιατί να μην έρθουν στη Βουλή οι γονείς των Πυρήνων; Είναι καλύτεροι οι εισαγγελείς της Χούντας και οι μαχαιροβγάλτες; - iefimerida.gr

Σταμπουλή (ΣΥΡΙΖΑ): Γιατί να μην έρθουν στη Βουλή οι γονείς των Πυρήνων; Είναι καλύτεροι οι εισαγγελείς της Χούντας και οι μαχαιροβγάλτες;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμμεση παραδοχή ότι οι προσκλήσεις στους γονείς των προφυλακισμένων για τους «Πυρήνες της Φωτιάς» δόθηκαν από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε η βουλευτής του κόμματος Αφροδίτη Σταμπουλή.

Από το βήμα της Βουλής, σήμερα το πρωί η κυρία Σταμπουλή υπερασπίστηκε την παρουσία των γονιών των προφυλακισμένων, αναρωτώμενη αν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και ρωτώντας γιατί δεν έχουν δικαίωμα να έρχονται στο ναό της δημοκρατίας την ώρα μάλιστα, που όπως είπε, βρίσκονται στη Βουλή «εισαγγελείς της χούντας, συνεργάτες της Λεπέν και μαχαιροβγάλτες».

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς των προφυλακισμένων παρακολούθησαν χθες από τα θεωρεία της Βουλής τη συνεδρίαση στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου για τα σωφρονιστικά ιδρύματα,το οποίο προβλέπει η δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό στις οποίες και αναμένεται να μεταφερθούν κρατούμενοι με τρομοκρατική δράση. Σε τέτοια σωφρονιστικά ιδρύματα οι συνθήκες κρατήσεις είναι ιδιαίτερα αυστηρές καθώς οι κρατούμενοι δεν έχουν επισκεπτήρια ούτε τηλεφωνικές επικοινωνίες, οπότε είναι ένα θέμα που τους αφορά άμεσα.

Πάντως, ήδη από χθες βουλευτές της ΝΔ ανέφεραν στους διαδρόμους της Βουλής ότι τις άδειες εισόδου τις έδωσαν από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ