Η Μισέλ Ροντρίγκεζ τα χάλασε με την Κάρα Ντελεβίν [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μισέλ Ροντρίγκεζ τα χάλασε με την Κάρα Ντελεβίν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αγκαλιά του 26χρονου τραγουδιστή και ηθοποιού Ζακ Εφρον έπεσε η 35χρονη ηθοποιός Μισέλ Ροντρίγκεζ, αμέσως μετά τον χωρισμό της από το διάσημο φωντομοντέλο Κάρα Ντελεβίν.

Η Ροντρίγκεζ βρέθηκε με τον κατά πολλά χρόνια νεότερό της Εφρόν σε γιότ στην Σαρδηνία, όπου έφτασαν με ιδιωτικό τζετ.


Το νέο ειδύλλιο βγαίνει στο φως της δημοσιότητας μετά την επεισοδιακή λεσβιακή σχέση που διατηρούσε η ηθοποιός, γνωστή από τη σειρά Fast & Furious, με την 21χρονη εκκεντρική Κάρα Ντελεβίν, η οποία πόσταρε στο Instagram ένα τσιτάτο για τους φανατικούς οπαδούς της στο οποίο άφηνε αιχμές για την παλιά ερωμένη της.
«Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να φύγει μακριά από ο,τιδήποτε σου προκαλεί αρνητική ενέργεια. Δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσεις ή να δώσεις λεπτομέρειες. Εμπιστεύσου τη μικρή εσωτερική φωνή που μιλάει μέσα σου» λέει.


Το λεσβιακό διάσημο ζευγάρι χώρισε οριστικά πριν από έναν μήνα.

Η Ροντρίγκεζ έμεινε στο Λος Αντζελες ενώ η Ντελεβίν μοιράζεται το χρόνο της μεταξύ Πεκίνου, Νέας Υόρκης και Λονδίνου για τη δουλειά της. Φήμες υποστηρίζουν ότι η Ροντρίγκεζ εγκατέλειψε την ερωμένη της επειδή δεν σταματούσε να βγαίνει με άλλες διάσημες γυναίκες, όπως η Σούκι Γουοτερχάουζ (πρώην του Μπράντλεϊ Κούπερ), η Σιένα Μίλλερ, η Ριάνα και το φωτομοντέλο Εμελίν Βαλάντ.

Burberry'sΗ Κάρα και η Σούκι είναι μοντέλα κυρίως για την

H Kάρα με το μοντέλο Βαλάντ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ