Νέο βίντεο από το ξύλο χρυσαυγιτών με ΜΑΤ στον Αρειο Πάγο -Σε πρώτο πλάνο Κασιδιάρης, Μίχος, Παναγιώταρος - iefimerida.gr

Νέο βίντεο από το ξύλο χρυσαυγιτών με ΜΑΤ στον Αρειο Πάγο -Σε πρώτο πλάνο Κασιδιάρης, Μίχος, Παναγιώταρος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο βίντεο από τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν την Παρασκευή έξω από το εφετείο που μεταφέρθηκαν οι προφυλακισμένοι Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Χρήστος Λαγός, δημοσιεύει το Russia Today.Στο βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου βλέπουμε ξεκάθαρα οπαδούς της Χρυσής Αυγής να χειροδικούν με μπουνιές εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ.

Οι άντρες των ΜΑΤ προσπαθούν να απωθήσουν τους οπαδούς και βουλευτές της Χρυσής Αυγής από το να πλησιάσουν στο Εφετείο, όπου θα ακολουθούσε η απολογία των τριών προφυλακισμένων. Στα επεισόδια διακρίνονται και οι βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μίχος.

Υπενθυμίζεται ότι στα εν λόγω επεισόδια οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής χτύπησαν και δύο φωτορεπόρτερ οι οποίοι βρισκόταν στο σημείο για να καταγράψουν την μεταφορά των τριών προφυλακισμένων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Χρυσή Αυγή βίαια νεό βίντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ