Εκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια συναυλίας -Ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ έδωσε το μικρόφωνο στο γαμπρό [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια συναυλίας -Ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ έδωσε το μικρόφωνο στο γαμπρό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώην «Σκαθάρι» Πολ Μακ Κάρτνεϊ έδινε συναυλία στο Ολμπανι των ΗΠΑ όταν ένα ζευγάρι από το κοινό του κίνησε την προσοχή.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης εμφάνισής του, ο 72χρονος σταρ πρόσεξε τα αυτοσχέδια πλακάτ που κρατούσαν στα χέρια τους ένας άντρας και μια γυναίκα και φυσικά ανταποκρίθηκε. «Εχω το δαχτυλίδι και είμαι 64 ετών», έγραφε το ένα πλακάτ και το άλλο «δεν θα με παντρευτεί αν δε σε γνωρίσει», το χαρτί που κρατούσε η γυναίκα. Ο θρύλος της μουσικής, κάλεσε το ζευγάρι στη σκηνή, έδωσε το μικρόφωνο στον 64χρονο ονόματι Νταν ο οποίος αφού γονάτισε, έκανε την πολυπόθητη πρόταση στην αγαπημένη του «γλυκιά μου θα με παντρευτείς;».

Η 60χρονη Ροντζερς είπε αμέσως το «ναι» και ακολούθησε ένας πανζουρλισμός από το ακροατήριο με χειροκροτήματα και επευφημίες..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ