Προκλητικός ο Λαγός στην απολογία: Μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό η δολοφονία Φύσσα - iefimerida.gr

Προκλητικός ο Λαγός στην απολογία: Μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό η δολοφονία Φύσσα

Προκλητικός ο Λαγός στην απολογία: Μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό η δολοφονία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επεισόδια ανάμεσα σε χούλιγκαν ποδοσφαιρικών ομάδων συνέκρινε ο Γιάννης Λαγός τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, χαρακτηρίζοντάς την ως ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό.

Στη συμπληρωματική απολογία του, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής ανέφερε ότι δεν είχε γνώση η ηγεσία του κόμματος για τα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου του 2013, όταν έπεσε νεκρός στο Κερατσίνι ο Φύσσας.

«Ηταν ένα ατυχές περιστατικό που θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε και καμία γνώση δεν είχα εγώ και η υπόλοιπη ηγεσία της ΧΑ (...) Αν για ένα ατυχές γεγονός, τη δολοφονία ενός ανθρώπου, διώκονται βουλευτές και αρχηγός του τρίτου κόμματος στην Ελλάδα, τι θα έπρεπε να γίνει με διάφορα ποδοσφαιρικά σωματεία, στα οποία έχουν γίνει προκαθορισμένα ραντεβού και έχουν υπάρξει νεκροί και τραυματίες;», είπε στην απολογία του ο κ. Λαγός.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ