Nouvelle Patisserie: Το ζαχαροπλαστείο με την πάστα σοκολάτα για την οποία παραμιλά όλη η Αθήνα και το κολασμένο παγωτό μπισκότο [εικόνες] - iefimerida.gr

Nouvelle Patisserie: Το ζαχαροπλαστείο με την πάστα σοκολάτα για την οποία παραμιλά όλη η Αθήνα και το κολασμένο παγωτό μπισκότο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη λεωφόρο Αμφιθέας βρίσκεται ένα μικρό ζαχαροπλαστείο το οποίο, περνώντας, δύσκολα το πιάνει το μάτι σου. Ωστόσο, η φήμη του ξεπερνά τα όρια όχι μόνο της περιοχής, αλλά και των νοτίων προαστίων.

Καθημερινά στο Nouvelle Patisserie συρρέουν, από κάθε γωνιά της Αττικής, όσοι θέλουν να απολαύσουν μια... κολασμένη σοκολατένια πάστα, μια τάρτα με φρέσκα φρούτα (από τις πιο φημισμένες) και τους καλοκαιρινούς μήνες το εξαιρετικό παγωτό μπισκότο.

Το Nouvelle Patisserie βρίσκεται στον αριθμό 168, της Αμφιθέας εδώ και 32 χρόνια, φτιάχνοντας αυθεντικές γαλλικές συνταγές. Είναι από τα πρώτα ζαχαροπλαστεία που έφτιαξαν τάρτες με φρέσκα φρούτα στην Αθήνα Δοκιμάστε την κλασική με τις φράουλες, την καλοφτιαγμένη κρέμα πατισερί και το τραγανό μπισκότο

Η μεγάλη επιτυχία όμως είναι η τούρτα Royal Chocolate: Εμπνευσμένη τη χρονιά που άνοιξε το ζαχαροπλαστείο, η ολοκληρωτικά σοκολατένια (συνδυασμένες σοκολάτες με διάφορες περιεκτικότητες σε κακάο) τούρτα θα σας ξετρελάνει.

Τώρα το καλοκαίρι το πιο περίφημο γλυκό του ζαχαροπλαστείου είναι η τούρτα παγωτό μπισκότο. Στη βάση της έχει σοκολάτα, σοκολατένια τραγανά μπισκότα και από πάνω έχει μία κρέμα μπισκότου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ