Οταν το σώμα γίνεται καμβάς -Η τέχνη του body painting και οι απίστευτες δημιουργίες καλλιτεχνών [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν το σώμα γίνεται καμβάς -Η τέχνη του body painting και οι απίστευτες δημιουργίες καλλιτεχνών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεραϊδένιες μορφές, βγαλμένες λες από παραμύθι τριγυρνούν ανάμεσα στον κόσμο. Το κορμί τους δεν είναι καλυμμένο με ρούχα, αλλά έχει γίνει ο καμβάς στον οποίο ξεδίπλωσαν τη δημιουργικότητά τους δεκάδες καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Είναι το Παγκόσμιο φεστιβάλ body painting, εκεί όπου η φαντασία περισσεύει.

Το ραντεβού είχε δοθεί φέτος στην Αυστρία, στην πόλη Πόρτσχας και θέμα του- όπως ενδεχομένως θα μάντευε κανείς εύκολα βλέποντας τις δημιουργίες- ήταν η Pop Art. Καλλιτέχνες από 47 χώρες πήραν μέρος σε αυτό που οι διοργανωτές του περιγράφουν ως την πιο πολύχρωμη εκδήλωση στον κόσμο. Και μάλλον έχουν δίκιο.

Μάλιστα, για τις ανάγκες του φεστιβάλ, που διεξάγεται κάθε χρόνο από το 1998, είχε δημιουργηθεί η «πόλη του body painting», εκεί όπου πολλά μοντέλα, με κάθε εκατοστό του κορμιού τους ζωγραφισμένο, περιφέρονταν ανάμεσα στους επισκέπτες σαν να φορούσαν τα καθημερινά τους ρούχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ