Νέα σκάνδαλα στη γαλλική Δεξιά -Η όμορφη Νάντια Κοπέ και τα δωρεάν ταξιδάκια [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέα σκάνδαλα στη γαλλική Δεξιά -Η όμορφη Νάντια Κοπέ και τα δωρεάν ταξιδάκια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δίνη ενός νέου σκανδάλου βυθίζεται η γαλλική Δεξιά με πρωταγωνίστρια την πανέμορφη μελαχρινή σύζυγο του πρώην ηγέτη του συντηρητικού κόμματος Φρανσουά Κοπέ.

Η Νάντια d'Alincourt, δεύτερη σύζυγος του Κοπέ, αλγερινής καταγωγής που τον συντροφεύει τα τελευταία επτά χρόνια, έκανε αεροπορικώς ταξιδάκια το 2013 - όταν ο άνδρας της ήταν επικεφαλής του κόμματος- με χρήματα από το κομματικό ταμείο.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Journal du Dimanche», η Κοπέ επιβάρυνε το ταμείο της γαλλικής Δεξιάς συνολικά με το ποσό των 24 χιλιάδων ευρώ. Μετά τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται και ο πρώην πρόεδρος της γαλλικής Δεξιάς, Νικολά Σαρκοζί, το κόμμα βρίσκεται αντιμέτωπο μ΄ ένα ακόμα σοβαρό σκάνδαλο το οποίο ίσως- διόλου τυχαία - βλέπει το φως της δημοσιότητας δύο μήνες πριν το εσωκομματικό συνέδριο του UMP, το οποίο αναμένεται να αναδείξει τον εκλεκτό της γαλλικής Δεξιάς που θα διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα της Γαλλίας, το 2017.

Ο 50χρονος Φρανσουά Κοπέ, πρώην υπουργός Προϋπολογισμού, γραμματέας του Κόμματος UMP και εν συνεχεία αρχηγός του Συντηρητικού Κόμματος, τέθηκε εκτός ηγεσίας πριν από δύο μήνες έπειτα από πραξικόπημα των βαρόνων του UMP. Tρεις πρώην πρωθυπουργοί της Γαλλίας, Φρανσουά Φιγιόν, Αλέν Ζιπέ και Πιερ Ραφαρέν ηγούνται προσωρινά του κόμματος, το συνέδριο του οποίου θα διεξαχθεί το φθινόπωρο.

Κοπέ και Σαρκοζί έχουν βρεθεί στο στόχαστρο, ο πρώτος για το σκάνδαλο στο οποίο φέρεται ότι εμπλέκεται η σύζυγός του και ο δεύτερος για το σκάνδαλο με τα πλαστά τιμολόγια «Bygmalion», χαροποιώντας τους επικριτές τους που τους θέλουν εκτός πολιτικής σκηνής προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για νέα ηγεσία στο συντηρητικό κόμμα.
Η Νάντια και ο Ζαν Φρανσουά Κοπέ γνωρίστηκαν στο Λύκειο «Victor Duruy» στο Παρίσι. Μετά τις σπουδές τους χωρίστηκαν και επανασυνδέθηκαν μετά το θάνατο του συζύγου της Νάντια. Σύμφωνα με το περιοδικό «Gala», ο δρόμος για να επισφραγίσουν τον έρωτά τους με τα δεσμά του γάμου άνοιξε όταν η Νάντια χήρεψε. Τότε ήταν που ο Κοπέ την γνώρισε και την έβαλε στο μάτι.


Το 2007 ο Γάλλος πολιτικός εγκαταλείπει την συζυγική στέγη -τη γυναίκα του Βαλερί Ντικίνγκ, σύμβουλο δημοσίων σχέσεων και τα τρία παιδιά του, Φρανσουά-Ξαβιέ, Πιερ-Αλέξις και Ραφαέλα, για τα μάτια της παιδοψυχολόγου Νάντια. Τρία χρόνια αργότερα το ζευγάρι αποκτά ένα κοριτσάκι την Φοστίν... Το ζευγάρι παντρεύτηκε μία βροχερή μέρα του Δεκεμβρίου το 2011, στο δημαρχείο του Μο όπου ο Κοπέ εξελέγη δήμαρχος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ