Γιατί υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν επ' ουδενί να δώσει η Μόνικα συναυλία στο Ηρώδειο; [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν επ' ουδενί να δώσει η Μόνικα συναυλία στο Ηρώδειο; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Γιατί υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν επ' ουδενί να δώσει η Μόνικα συναυλία στο Ηρώδειο;  [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σε μια σεζόν που ο Γιώργος Λούκος συνειδητά επέλεξε να δώσει τις μεγάλες -αυτό που για να συνεννοούμαστε μεταξύ μας αποκαλούμε εμβληματικές- σκηνές του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου σε νέους καλλιτέχνες, δεν είναι λίγοι αυτοί που συνοφρυώνονται και ζητούν παράσημα και συντάξιμα από όποιον αξιωθεί να ερμηνεύσει σε αυτές τις σκηνές. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η συνθέτρια και ερμηνεύτρια Μόνικα.

Και ενώ όσοι την προηγούμενη εβδομάδα περίμεναν σκωπτικά να αποτύχει ο (μόλις 26 ετών) υπερταλαντούχος Δημήτρης Καραντζάς που σκηνοθέτησε Ελένη στην Επίδαυρο για να εισπράξει τελικά διθυραμβικές κριτικές, τώρα το ντιμπέιτ μεγαλώνει με αφορμή τη συναυλία που θα δώσει η Μόνικα στο Ηρώδειο στις 16 Ιουλίου μαζί με αμερικανούς μουσικούς που συμμετείχαν στην ηχογράφηση του νέου της δίσκου «Secret in the dark». Η Μόνικα και μια αυθεντική αμερικάνικη μπάντα κάτω από την Ακρόπολη.

Γιατί υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν επ' ουδενί να δώσει η Μόνικα συναυλία στο Ηρώδειο;  [εικόνες] | iefimerida.gr 1

(Η Μόνικα και οι συνεργάτες της ελέγχουν το χώρο ενόψει της συναυλίας)

«Με δύο δίσκους και μικρότερη από 30 ετών να δώσει συναυλία στο Ηρώδειο; Απαράδεκτο», διατείνονται κάποιοι. Μα γιατί όχι; Μια Ελληνίδα δημιουργός που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γεμίσει το Ηρώδειο και θα δημιουργήσει μια νέα εμπειρία, είναι ότι καλύτερο σε μια εποχή που πρέπει να δωθούν σκυτάλες, να δημιουργηθούν νέα δεδομένα. Γιατί δηλαδή άλλη μια συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου ή του Μανώλη Μητσιά και όχι μια συναυλία της Μόνικα; Με όλο το αιρετικό, ανατρεπτικό, αυθεντικό στυλ που θα φέρει, αφού δήλωσε στο βηmagazino: «Τώρα, θα ακουστεί κάπως, αλλά έχω δώσει εντολή να κάνουμε ό,τι πιο "αντι-ηρωδειακό" υπάρχει. Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν μικρούλα σκεφτόμουν πως "κάποια στιγμή θα παίξω εδώ" και ντρεπόμουν να το πω και στον εαυτό μου. Αλλά το σκεφτόμουν, "θα κάθομαι στη γωνία ή στο κέντρο της σκηνής; Τι θα φοράω;" Ανυπομονώ πολύ. Εγώ θα περάσω καλά εκείνο το βράδυ. Ο,τι και αν λένε, ό,τι και να μου πουν, εγώ θα περάσω καλά».

Γιατί υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν επ' ουδενί να δώσει η Μόνικα συναυλία στο Ηρώδειο;  [εικόνες] | iefimerida.gr 2



Καμία άλλη εποχή δεν επιβάλει τόσο να τελειώσουμε τις ιστορίες με τις ιερές αγελάδες και τους άξιους ή ανάξιους για ορισμένους χώρους παραστάσεων και συναυλιών. Τα ραδιόφωνα παίζουν συνεχώς μουσική από το νέο τους άλμπουμ, η προσμονή για τη συναυλία μεγαλώνει σε ένα ιδιαίτερο κοινό, νεανικό αλλά επιλεκτικό στα ακούσματα, την ίδια ώρα που οι αντιδράσεις στα social media δίνουν και παίρνουν.

Γιατί υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν επ' ουδενί να δώσει η Μόνικα συναυλία στο Ηρώδειο;  [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά:

  •  Η Μόνικα στο Ηρώδειο με support τις "Μέλισσες"; Πόση ξεφτίλα θα αντεξουμε ακόμη; Υπουργείο Πολιτισμού υπάρχει;
  • Ε, όχι και πάρτυ στο Ηρωδειο! Και εγώ θέλω να σουβλίσω αρνιά και κατσίκια το Πάσχα στην Ακρόπολη. Μήπως λίγο καβαλάμε το καλάμι;
  • Λίγο μεγάλο δεν φαντάζει το Ηρώδειο για τη Μόνικα;
  • Ακούω αυτό το "ντίσκο" της Μόνικα και θέλω να σπάσω καρέκλα στο κεφάλι μου. #diplhs #the_humanity
  • καλέ η Μόνικα ζει και τραγουδάει! Φακ!

Oι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα της Μόνικα στο facebook

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ