Η «φράξια» των 53 του ΣΥΡΙΖΑ... ξαναχτυπά -Μυστική συνάντηση το μεσημέρι της Κυριακής - iefimerida.gr

Η «φράξια» των 53 του ΣΥΡΙΖΑ... ξαναχτυπά -Μυστική συνάντηση το μεσημέρι της Κυριακής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποια από τα στελέχη των «53», έδωσαν ραντεβού Κυριακή μεσημέρι στα γραφεία της «Ανοιχτής Πόλης», με κύριο μενού συζήτησης το εάν, πώς και κατά πόσο θα συνεχίσουν να παρεμβαίνουν σε πολιτικό επίπεδο από δω και στο εξής.
Οπως πληροφορείται το iefimerida.gr, μέλη της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ ασκούν πιέσεις προκειμένου το όλο -χαλαρό μέχρι στιγμής σχήμα- των 53 να λάβει μορφή τάσης. Γι' αυτό άλλωστε και η εν λόγω συνάντηση είχε έντονο το χαρακτήρα του προβληματισμού, με τους επιτελείς να ανανεώνουν το...ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Ιουνίου κυκλοφόρησε ένα κείμενο το οποίο υπέγράφαν 53 στελέχη του κόμματος, ανάμεσά τους και δέκα βουλευτές και μέσω του οποίου ασκούσαν σκληρή κριτική στους χειρισμούς του Αλέξη Τσίπρα, ζητούσαν αριστερή στροφή στο κόμμα και επιστροφή σε πιο ριζοσπαστικές ενέργειες. Δείτε το κείμενο και τα ονόματα των 53 που το υπέγραφαν πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ στελέχη ανοιχτή πόλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ