H Rolls Royce των θαλασσών: Το γιοτ που όλοι οι μεγιστάνες θέλουν να αγοράσουν -Χλιδή πέρα από κάθε φαντασία στο πλωτό παλάτι των 81 μέτρων [εικόνες] - iefimerida.gr

H Rolls Royce των θαλασσών: Το γιοτ που όλοι οι μεγιστάνες θέλουν να αγοράσουν -Χλιδή πέρα από κάθε φαντασία στο πλωτό παλάτι των 81 μέτρων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θεωρείται η Rolls-Royce των θαλασσών. Με μήκος 81,3 μέτρα και δυνατότητα να φιλοξενεί 12 άτομα τα οποία θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες των 27 μελών του πληρώματος σε ένα περιβάλλον ακραίας χλιδής, το Palmer Johnson World δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο του.

Σχεδιασμένο από τη Rolls-Royce Marine (μαζί με την Palmer Johnson) το Palmer Johnson World και με τις πιο προηγμένες αλλά και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογία γιοτ στον κόσμο, το μέγαγιοτ θα είναι σε θέση να πλεύσει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Είναι χαρακτηριστικό ότι θα μπορεί να πλέει ακόμη και στις θάλασσες της Αρκτικής και της Ανταρκτικής.

Μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης του και οι φιλοξενούμενοί του θα μπορούν να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην πισίνα που βρίσκεται στο τελευταίο ντεκ του γιοτ, περιοποίηση στο ειδικά διαμορφωμένο σαλόνι ομορφιάς, τη γυμναστική τους στην πλήρως εξοπλισμένη με όργαν αίθουσα γυμναστικής και φυσικά να περνούν ευχάριστα το χρόνο τους σε ένα από τα πολλά χλιδάτα σαλόνια του άλλου.

Το Palmer Johnson World διαθέτει, επίσης, ελικοδρόμιο, υποβρύχιο με δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι και έξι άτομα, θερμικές κάμερες για τον εντοπισμό πειρατών αλλά και αντλίες νερού ειδικά κατασκευασμένες για την απώθησή τους.

Το Palmer Johnson World αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση της κατασκευής, σε ναυπηγείο της Νορβηγίας ενώ σύμφωνα με το CNN η τιμή πώλησής του υπολογίζεται στα 150 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ