Αυτός είναι ο πιο σέξι εργένης του Χόλιγουντ -Ξέρει τι θέλει από μια γυναίκα αλλά δεν έχει βρει την τέλεια για εκείνον [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο πιο σέξι εργένης του Χόλιγουντ -Ξέρει τι θέλει από μια γυναίκα αλλά δεν έχει βρει την τέλεια για εκείνον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Joe Manganiello ξέρει τι ψάχνει σε μια γυναίκα - απλά δεν έχει βρει ακόμα την ιδανική.

«Στις φλέβες μου κυλάει Σισιλιάνικο αίμα, λόγω καταγωγής», δηλώνει σε συνέντευξή του στο περιοδικό People που τον ανέδειξε ως τον πιο σέξι εργένη του Χόλιγουντ «Είμαι παθιασμένος. Και θερμόαιμος. Εάν δεν σας αρέσει το πικάντικο, τότε ίσως δεν είμαι για εσάς», λέει.

Ο 37χρονος σταρ πρωταγωνιστεί στη σειρά True Blood του HBO, έχοντας το ρόλο ενός σέξι λυκάνθρωπου και κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το νέο ντοκιμαντέρ «La Bare».

Στη συνέντευξη του αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι το αγαπημένο του «σημείο» σε μια γυναίκα, είναι η μυρωδιά: «είμαι πολύ καλός στις οσμές, στις μυρωδιές», λέει. «Είναι αστείο γιατί πήρα το ρόλο ενός λυκάνθρωπου. Υπάρχει κάτι στην μυρωδιά της γυναίκας, σε εκείνο το μέρος του λαιμού της που λες ότι εδώ είναι παράδεισος!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ