Φωτόπουλος: Να σκίσουν τα φύλλα πορείας οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ - iefimerida.gr

Φωτόπουλος: Να σκίσουν τα φύλλα πορείας οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ

Φωτόπουλος: Να σκίσουν τα φύλλα πορείας οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μην υποχωρήσουν προέτρεψε ουσιαστικά ο Νίκος Φωτόπουλος τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, καλώντας τους να σκίσουν τα φύλλα πορείας, έπειτα από την απόφαση της κυβέρνησης για επίταξη, ως απάντηση στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ.

«Χωρίς εμάς, γρανάζι δεν γυρνά, χωρίς εμάς δεν υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια», είπε ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σε δηλώσεις του στον Alpha. «Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να πετάξουμε τα φύλλα πορείας και θα προτείνω στους εργαζομένους της ΔΕΗ να τα σκίσουμε γιατί χωρίς εμάς, γρανάζι δεν γυρνά», πρόσθεσε ο κ. Φωτόπουλος.

Μάλιστα, για να δώσει ένα ενδεικτικό παράδειγμα για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εργαζόμενοι, ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ανέφερε τη δική του περίπτωση, λέγοντας ότι «μετά από 29 χρόνια δουλειάς παίρνω 1.400 ευρώ».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ