Συνδικαλιστής με στρατιωτική στολή -Ο χιουμοριστικός τρόπος με τον οποίο αντέδρασε στην επίταξη [εικόνες] - iefimerida.gr

Συνδικαλιστής με στρατιωτική στολή -Ο χιουμοριστικός τρόπος με τον οποίο αντέδρασε στην επίταξη [εικόνες]

Συνδικαλιστής με στρατιωτική στολή -Ο χιουμοριστικός τρόπος με τον οποίο αντέδρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση αποφάσισε να επιτάξει τους εργαζόμενους της ΔΕΗ. Και ένας από αυτούς αποφάσισε να επιστρατεύσει το χιούμορ για να αντιμετωπίσει αυτή την εξέλιξη. Ετσι, ετοίμασε τη στολή του.

Πρόκειται για τον Θανάση Μάστορα, τον γ.γ. του Σπάρτακου, ο οποίος λίγο μετά από ανακοίνωση της κυβερνητικής απόφασης έβαλε μία πινελιά χιούμορ σε αυτή την κόντρα υψηλής τάσης. Ο κ. Μάστορας έβγαλε από το μπαούλο του τη στολή του εφέδρου ανθυπολοχαγού και πόζαρε με αυτή σε φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook.

«Έφεδρος Ανθ/λγος (ΠΖ) ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ευπειθώς αναφέρω!!!... είναι άλλο να πεθαίνεις για την Ελλάδα... κι άλλο η Ελλάδα να σε πεθαίνει!!!», έγραψε στην ανάρτησή του, ενώ φρόντισε ως... ένστολος να υπενθυμίσει ότι αξιώνει κι άλλες διεκδικήσεις από την κυβέρνηση.

«Και για να μην ξεχνιόμαστε, διεκδικώ και τα αναδρομικά για το επίδομα των ενστόλων, παρόλο που η στολή... δεν με χωράει. Τις στολές φύλαγε η ΜΑΝΑ μου στο μπαούλο με πολύ σεβασμό, ως κειμήλιο, και όντως ήρθε η ώρα μετά από 28 χρόνια να βγουν απ ' το μπαούλο!!!», έγραψε ακόμη.

Συνδικαλιστής με στρατιωτική στολή -Ο χιουμοριστικός τρόπος με τον οποίο αντέδρασε στην επίταξη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Συνδικαλιστής με στρατιωτική στολή -Ο χιουμοριστικός τρόπος με τον οποίο αντέδρασε στην επίταξη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ