Πρόβατα με κάμερες βιντεοσκοπούν τον ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρόβατα με κάμερες βιντεοσκοπούν τον ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολες οι κάμερες για έναν ποδηλατικό γύρο. Ξεκίνησε χθες ο Γύρος της Γαλλίας και ο βρετανός αγρότης Ιαν Χάμοντ είχε την πιο καταπληκτική ιδέα.


Εβαλε στην πλάτη πέντε προβάτων του μικρές κάμερες για να βιντεοσκοπήσει τον Γύρο όταν θα περάσει κοντά στα χωράφια του.Οι μικρές αυτές κάμερες είναι αδιάβροχες, έχουν σχεδιαστεί ειδικά από την Sony και θα είναι τηλε-ελεγχόμενες από τον ίδιο τον αγρότη.

Η Dailymail που ανακάλυψε το θέμα ισχυρίζεται ότι η υπηρεσία GPS θα ακολουθεί την πορεία των προβάτων ώστε να υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα και να μη χαθεί καμία εικόνα από τον διάσημο ποδηλατικό γύρο.

Το Σάββατο 5 Ιουλίου ξεκινάει ο Γύρος από την πόλη Ληντς κοντά στο Γιορκσάιρ της Βρετανίας και όπως πάντα οι ποδηλάτες θα καταλήξουν στα Ηλύσια Πεδία, στο κέντρο του Παρισιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ