Ο διασκεδαστής της Wall Street: Διοργανώνει τα μεγαλύτερα bachelor party για χρηματιστές [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο διασκεδαστής της Wall Street: Διοργανώνει τα μεγαλύτερα bachelor party για χρηματιστές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη δουλειά από το να πληρώνεσαι για να κάνεις πάρτι και ο Λι Αμπαμόντε φαίνεται πώς έχει πιάσει το νόημα. Πρόκειται για τον πιο περιζήτητο διοργανωτή bachelor party στη Wall Street, ο οποίος έχει «παντρέψει» αμέτρητους χρηματιστές με μεγάλη επιτυχία.

Ο 35χρονος, μιλώντας στο New York Magazine, περιγράφει τον εαυτό του ως «παγκόσμιο τυχοδιώκτη» και εξηγεί πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό το πρωτότυπο επάγγελμα και πόσο κερδοφόρο είναι πραγματικά.

Καθότι πολυταξιδεμένος (ήταν ο πρώτος Αμερικάνος που είχε επισκεφθεί κάθε χώρα πριν κλείσει τα 32 του) δεχόταν συχνά μηνύματα που του ζητούσαν να αρχίσει να γράφει για τα ταξίδια του. Με αφορμή αυτό, το 2008, αποφάσισε να ξεκινήσει τη διοργάνωση μοναδικών πάρτι με απίστευτες ιδέες από όλο τον κόσμο.

Οπως επισημαίνει ο ίδιος, για παράδειγμα, η βόλτα με σοβιετικά τανκ είναι ψηλά στις προτιμήσεις τον πλούσιων πελατών του, ενώ οι στρίπερ θεωρούνται βαρετές και κλισέ.

Με εκπληκτικά bachelor party που συχνά στοιχίζουν 10.000 δολάρια το άτομο, οι πλούσιοι πελάτες του Αμπαμόντε είναι κυρίως κορυφαίοι χρηματιστές ή τοπικές διασημότητες.

Σύμφωνα με τον Αμπαμόντε, η καλύτερη πόλη για bachelor party είναι το Κίεβο λόγω των ολονύχτιων πάρτι της Ανατολικής Ευρώπης που φτάνουν ως τις 7 το πρωί, του φτηνού αλκοόλ, με 20 δολάρια το μπουκάλι και τις απίστευτες περιπέτειες που προσφέρει, όπως η οδήγηση τανκ και η σκοποβολή.

Στα πάρτι του Αμπαμόντε, τα στάνταρ των bachelor party, όπως μπριζόλες και στρίπερ είναι βαρετά. Ο ίδιος προτιμάει πράγματα πιο σοκαριστικά, όπως αγώνας δρόμου με γουρούνες, bungee jumping και ελεύθερη πτώση.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει γυναίκες στα πάρτι του: Τονίζει τη σημασία της «καυτής ξεναγού» και εκθειάζει τα κορίτσια της Κρακοβίας για την πάλη σε λάδι.

Το πιο τρελό πάρτι που έχει οργανώσει ποτέ πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας, και κόστισε περισσότερα από 20.000 δολάρια ανά άτομο. Οι δραστηριότητες περιελάμβαναν μια περιήγηση με ελικόπτερο στο Γκραν Κάνυον, αγώνες με Ferrari με 180 χιλιόμετρα την ώρα, χρήση πολυβόλων στην έρημο Mojave, ελεύθερη πτώση από τα 829 μέτρα από το Stratosphere Hotel και βόλτα με μαχητικά αεροσκάφη F-16.

Ο διασκεδαστής της Wall Street: Διοργανώνει τα μεγαλύτερα bachelor party για χρηματιστές [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο διασκεδαστής της Wall Street: Διοργανώνει τα μεγαλύτερα bachelor party για χρηματιστές [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο διασκεδαστής της Wall Street: Διοργανώνει τα μεγαλύτερα bachelor party για χρηματιστές [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο διασκεδαστής της Wall Street: Διοργανώνει τα μεγαλύτερα bachelor party για χρηματιστές [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ