Η ξανθιά που σκοτώνει ζώα και τη μισεί το διαδίκτυο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ξανθιά που σκοτώνει ζώα και τη μισεί το διαδίκτυο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Kendall Jones είναι μια τσιρλίντερ που έχει πολλούς θαυμαστές αλλά και δεκάδες ανθρώπους που την μισούν. Η γυναίκα από το Texas έχει δημιουργήσει πολύ θυμό γύρω από το όνομά της, λόγω των φωτογραφιών που δημοσιεύει στο λογαριασμό της στο Facebook.

Οι άνθρωποι, δεν θέλουν απλώς να κατεβάσει τις φωτογραφίες που ανεβάζει αλλά και να τιμωρηθεί για την μανία της να σκοτώνει άγρια ζώα.

Η Jones είναι κυνηγός άγριων ζώων και η ίδια δημοσιεύει φωτογραφίες από ζώα που έχει σκοτώσει ενώ η ίδια ποζάρει περήφανα.

Αυτές οι φωτογραφίες έχουν προκαλέσει έντονο θυμό στους χρήστες του Facebook και ήδη 130.000 άτομα έχουν παραπονεθεί επίσημα για τις εν λόγω φωτογραφίες. Το Facebook από την πλευρά του έχει κατεβάσει ένα ποσοστό των φωτογραφιών αλλά όχι όλες.

Η 19χρονη υπερασπίζεται τις φωτογραφίες και δηλώνει ότι δεν κάνει κανένα κακό. Μάλιστα δημιούργησε ένα page με την ονομασία Support Kendall το οποίο έχει 75.000 υποστηρικτές. Η ίδια υπερασπίζεται τις ενέργειές της και δηλώνει ότι δεν έχει κάνει κάτι κακό ενώ όλες οι φωτογραφίες είναι νόμιμες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώα αμερικανίδα ξανθιά σκοτώνει μισεί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ