Οι εφαρμογές στο κινητό που κάνουν τις γυναίκες ομορφότερες [λίστα] - iefimerida.gr

Οι εφαρμογές στο κινητό που κάνουν τις γυναίκες ομορφότερες [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτοσόπ χρησιμοποιούν οι σταρ. Οι κοινές θνητές είχαν ανάγκη από ευκολότερα μέσα για να μπορούν να διορθώνουν τις φωτογραφίες τους που στέλνουν μέσω κινητού. Εφαρμογές είναι πλέον στη διάθεσή τους.


Project365: Σου επιτρέπει να αλλάξεις ολόκληρο το στυλ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Βραβευμένη με CES, επιτρέπει την αλλαγή του σχήματος του προσώπου, του κραγιόν και των ματιών για τη δημιουργία ενός νέου “εγώ”.

Vsco: η εφαρμογή προσθέτει στυλ στις φωτογραφίες σας και μπορείτε να προσθέσετε ένα από τα φίλτρα που διατίθενται και να δώσετε έναν άλλο αέρα στις φωτογραφίες.

Camera360: Αν μια selfie δεν είναι ποτέ αρκετή, τότε σίγουρα μια φωτογραφία που σας δείχνει περιμετρικά να κάνει τη δουλειά της. Αυτό γίνεται με την εφαρμογή Camera360 που επιπλέον προσθέτει 100 φίλτρα και επιλογές για να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Πληροφορίες e-go

More Beaute: Μια εφαρμογή που θα βελτιώσει εύκολα και γρήγορα τις φωτογραφίες σας και θα δώσει ένα νέο μοναδικό αποτέλεσμα. Απλά ελέγξτε τις αλλαγές με το χέρι σας και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Beauty Plus: Το Botox πέθανε, ζήτω η ψηφιακή χειρουργική. Η εφαρμογή σου επιτρέπει να κάνεις το πρόσωπό σου πιο λεπτό, να μεγαλώσεις τα μάτια και να σβήσεις τα σπυράκια.

Photo Editor by Aviary: Αν όλα τα παραπάνω σου φαίνονται εύκολα, τότε μπορείς να κάνεις ακόμα περισσότερα με ένα σχεδόν επαγγελματικό εργαλείο όπως το Photo Editor. Μοναδικό αποτέλεσμα για όσους έχουν λίγες παραπάνω γνώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ