Προφυλακίστηκε ο φερόμενος παιδεραστής από την Κρήτη - Δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες στην απολογία [εικόνες] - iefimerida.gr

Προφυλακίστηκε ο φερόμενος παιδεραστής από την Κρήτη - Δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες στην απολογία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακίσθηκε την Παρασκευή μετά την απολογία του ο 58χρoνος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων αγοριών.

Ο κατηγορούμενος διέπραξε ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονου ανήλικου τις οποίες κατά την απολογία του σύμφωνα με πληροφορίες δεν αρνήθηκε, καθώς όπως προέκυψε από την προανάκριση, κατά την τελευταία διετία διέπραττε κατ' εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανηλίκου έναντι 10 ευρώ!

Επίσης, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι, ο 58χρονος διέπραξε κατ' εξακολούθηση ασελγείς πράξεις τον τελευταίο χρόνο και σε βάρος ενός 17χρονου με ειδικές ανάγκες που φοιτά σε ειδικό σχολείο.

Ο ίδιος παρουσιάστηκε στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί χωρίς δικηγόρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνήθηκε να του οριστεί συνήγορος απο το δικαστήριο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 58χρονος έμοιαζε αφημένος αφού δεν αρνήθηκε καμία απο τις κατηγορίες που τον βαρύνουν κατά την διάρκεια της ανάκρισης.

Η αντιεισαγγελέας Ηρακλείου, στην οποία οδηγήθηκε χθες το βράδυ, ο κατηγορούμενος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 χρόνια, έναντι αμοιβής, για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και για αντίσταση κατά της Αρχής.

Προφυλακίστηκε ο φερόμενος παιδεραστής από την Κρήτη - Δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες στην απολογία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Προφυλακίστηκε ο φερόμενος παιδεραστής από την Κρήτη - Δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες στην απολογία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πηγή φωτό: cretalive

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ