To Carice MK1 δείχνει παλιό αλλά είναι ηλεκτρικό - iefimerida.gr

To Carice MK1 δείχνει παλιό αλλά είναι ηλεκτρικό

To Carice MK1 δείχνει παλιό αλλά είναι ηλεκτρικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ολλανδικό Carice MK1 είναι βέβαιο πως δεν περνά απαρατήρητο κι αυτό οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην κλασική του εμφάνιση, που σε πολλά σημεία θυμίζει την Porsche 356.

Αν μπορούσε κανείς να δει και κάτω από το περίβλημα τότε θα είχε κι άλλους λόγους να το προσέξει, μιας και είναι ηλεκτρικό, με κινητήρα που αποδίδει στη στάνταρ εκδοχή του 20 ίππους και στην πιο ισχυρή 54. Ενδιαφέρον είναι πως υπάρχει και μια με μόλις 5,4 ίππους για αρχάριους οδηγούς.

Η τροφοδοσία του κινητήρα γίνεται από συσσωρευτές ιόντων λιθίου, ενώ το πλαίσιο έχει εξελιχθεί ειδικά για αυτό το σκοπό και ζυγίζει μόλις 350 κιλά χωρίς την οροφή.

κευή 10 αυτοκινήτων τους επόμενους 10 μήνες, ενώ η τιμή του θα ξεκινά από περίπου 26.000 ευρώ.Τα πλάνα των Ολλανδών προβλέπουν για το ξεκίνημα την κατασ

To Carice MK1 δείχνει παλιό αλλά είναι ηλεκτρικό | iefimerida.gr 0
To Carice MK1 δείχνει παλιό αλλά είναι ηλεκτρικό | iefimerida.gr 1
To Carice MK1 δείχνει παλιό αλλά είναι ηλεκτρικό | iefimerida.gr 2
To Carice MK1 δείχνει παλιό αλλά είναι ηλεκτρικό | iefimerida.gr 3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ