Βούλτεψη: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να ηγηθεί στο κόμμα του, θα ηγηθεί της αντιπολίτευσης; - iefimerida.gr

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να ηγηθεί στο κόμμα του, θα ηγηθεί της αντιπολίτευσης;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώσει 120 υπογραφές βουλευτών ώστε να συζητηθεί η πρόταση για δημοψήφισμα κατά της δημιουργίας της «μικρής ΔΕΗ» έχει προκαλέσει σφοδρή αντεπίθεση εκ μέρους της κυβέρνησης.

«Οι άλλοι αρχηγοί θα παραδώσουν τα κλειδιά των κομμάτων τους στον κ. Τσίπρα; Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να ηγηθεί του κόμματός του, θα ηγηθεί της αντιπολίτευσης;» είναι μια ενδεικτική δήλωση της Σοφιας Βούλτεψη στο Mega το πρωί της Παρασκευής.

Η κυρία Βούλτεψη, μιλώντας το πρωί στο MEGA, διευκρίνισε σχετικά με τη ΔΕΗ πως «θα γίνουν δύο γιατί πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός και αυτή είναι η βασική αρχή της Ε.Ε., ό,τι θα είναι πρώτη θα είναι και η δεύτερη» και έβαλε στο στόχαστρο τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την πρότασή του για δημοψήφισμα και τις επαφές του με επικεφαλής κομμάτων της αντιπολίτευσης, για τη συλλογή των 120 υπογραφών που απαιτούνται.

«Αυτή η φασαρία γίνεται μόνο για να κάνει ο κ. Τσίπρας φυγή προς τα εμπρός και να βγάλει το καλοκαίρι», ανέφερε χαρακτηριστικά και εξέφρασε την εκτίμηση πως δεν έχει καμία πιθανότητα η συγκέντρωση των 120 υπογραφών.

Συνεχίζοντας την επίθεση στον κ. Τσίπρα, η κυβερνητική εκπρόσωπος τον κατηγόρησε ότι «βάζει φιτιλιές και υποδαυλίζει κινητοποιήσεις στην πλάτη του ελληνικού λαού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ