O Kικίλιας με σωσίβιο πάνω σε βάρκα στον Εβρο ρωτάει για λαθρομετανάστες [εικόνες] - iefimerida.gr

O Kικίλιας με σωσίβιο πάνω σε βάρκα στον Εβρο ρωτάει για λαθρομετανάστες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
O Kικίλιας με σωσίβιο πάνω σε βάρκα στον Εβρο ρωτάει για λαθρομετανάστες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πάνω στο πλωτό μέσο που χρησιμοποιούν στις δυνάμεις συνοριοφυλακής στον Εβρο ανέβηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, που μετά τη συμμετοχή σε αστυνομική επιχείρηση σκούπα στην Αθήνα ενημερώθηκε από τις δυνάμεις που ασχολούνται με την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στην περιοχή.

Μάλιστα ανήρτησε και ο ίδιος φωτογραφίες στο twitter από την επίσκεψη του στο Κυνηγετικό Περίπτερο Έβρου. Δήλωσε ότι «όλοι προσφέρουν σπουδαίο έργο στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης» και επιβιβάστηκε σε πλωτό μέσο για να έχει «μία ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί», όπως έγραψε στο twitter.

O Kικίλιας με σωσίβιο πάνω σε βάρκα στον Εβρο ρωτάει για λαθρομετανάστες [εικόνες] | iefimerida.gr 1



Στο πλαίσιο της επίσκεψης στην Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία, o υπουργός Δημόσιας Τάξης αναμένεται να επισκεφθεί τα Επιχειρησιακά Κέντρα στη Βύσσα και στο Χειμώνιο, τους χώρους Φιλοξενίας Μεταναστών και Κέντρα Πρώτης Υποδοχής στους Νομούς Έβρου, Δράμας, Ξάνθης και Ροδόπης, τους σταθμούς συνοριοφυλακής και το τεχνικό εμπόδιο του Έβρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ