«Δυο μέρες πεταμένη σε ράντσo έμεινε η Συνοδινού» -Tα τηλεφωνήματα στους υπουργούς και η υγεία της σήμερα - iefimerida.gr

«Δυο μέρες πεταμένη σε ράντσo έμεινε η Συνοδινού» -Tα τηλεφωνήματα στους υπουργούς και η υγεία της σήμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η περιπέτεια της υγείας της σπουδαίας Αννας Συνοδινού που μετά από μόλυνση εισήχθη στο Σωτηρία και έμεινε για δυο μέρες σε ράντσα ενώ έφτασε να μην έχει επαφή με το περιβάλλον, προκάλεσε δυσφορία στο κοινό. Σήμερα, η υγεία της παρουσιάζει σαφή βελτίωση, έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, όμως όσα έζησε περιγράφουν άριστα τις παθογένειες του ελληνικού συστήματος υγείας και της νοοτροπίας.

Σύμφωνα με τον ανιψιό της Γιάννη Συνοδινό που μίλησε στην Ελευθεροτυπία και την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη «η ηθοποιός πέρασε δύο μέρες «πεταμένη σε ράντσο» στο «Σωτηρία» και μόνο έπειτα από παρέμβασή του σε πολιτικά πρόσωπα μεταφέρθηκε σε κανονική κλίνη στην πνευμονολογική μονάδα του νοσοκομείου και σήμερα αισίως χειρουργείται. Αρχικά επικοινώνησε με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Γιώργο Ορφανό, ο οποίος ενημέρωσε τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη. Ο τελευταίος έδωσε εντολή να εισαχθεί σε θάλαμο. Και ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε το «πράσινο φως» να παρασχεθεί στην ηθοποιό οτιδήποτε έχει ανάγκη.»

Μάλιστα ο ανιψιός της επισημαίνει ότι τα προβλήματα δημιουργήθηκαν μετά από νοσηλεία της Αννας Συνοδινού σε ιδιωτική κλινική για απορρύθμιση του διαβήτη, όπου και της τοποθετήθηκε κακής ποιότητας σωληνάκι που προκάλεσε την μόλυνση. «Τη μεταχειρίστηκαν σαν τσουβάλι! Εχει βελτιωθεί η κατάστασή της χάρη στο κρατικό νοσοκομείο!», τονίζει ο Γιάννης Συνοδινός.

Οσον αφορά στην οικονομική κατάσταση της Αννας Συνοδινού, ο ανιψιός της διαψεύδει ότι κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της επισημαίνοντας: «Η θεία μου, παρ' ότι λαμβάνει βουλευτική σύνταξη, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως ολόκληρος ο ελληνικός λαός. Και χρωστάει στο ΙΚΑ, όπως κι εγώ. Δεν κινδυνεύει όμως το σπίτι της. Απλώς έπεσε έξω με τις νυχτερινές νοσηλεύτριες που τη φρόντιζαν».

Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημοσίως η Αννα Συνοδινού ήταν στην κηδεία της Αντιγόνης Βαλάκου τον περασμένο Νοέμβριο, απ' όπου και η φωτογραφία που βλέπετε κάτω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ