Δημιουργεί τραγούδια από καρδιακούς παλμούς ετοιμοθάνατων παιδιών -Θέλει να απαλύνει τον πόνο των γονιών [βίντεο] - iefimerida.gr

Δημιουργεί τραγούδια από καρδιακούς παλμούς ετοιμοθάνατων παιδιών -Θέλει να απαλύνει τον πόνο των γονιών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίποτα δεν μπορεί να θεραπεύσει την καρδιά ενός γονέα που πενθεί για το χαμό του παιδιού του. Αλλά ακούγοντας τους χτύπους της καρδιάς του, είναι μια κάποια παρηγοριά, αυτό εξάλλου υποστηρίζει ο μουσικός θεραπευτής Brian Schreck.

Ο ίδιος χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο που συνδέεται με το στηθοσκόπιο για να καταγράψει τους χτύπους της καρδιάς του ασθενή πριν πεθάνει, και στη συνέχεια το ενσωματώνει με τον ήχο από την αγαπημένη μουσική του νεκρού.

Οπως έγινε και στη περίπτωση του Dylan, ενός 14χρονου που έχασε τη ζωή του τον περασμένο Φεβρουάριο στο Νοσοκομείο Παίδων στο Σινσινάτι των ΗΠΑ. Οι γονείς του Dylan συνεργάστηκαν με τον θεραπευτή καθ όλη τη διαδικασία και πλέον τον ευγνωμονούν γιατί «είμαστε σε θέση να παίρνουμε και να ακούμε παντού το καρδιοχτύπι του γιου μας, ακόμα και στο κινητό», λέει συντετριμμένος ο πατέρας του 14χρονου, στο βίντεο. «Μπορώ να το ακούω όποτε το επιλέξω».

Ο Schreck τους τελευταίους έξι μήνες έχει καταγράψει τους καρδιακούς χτύπους περίπου 20 παιδιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ