Σε αναβρασμό η γαλάζια νεολαία μετά το «ναι» της ΝΔ στο νόμο-πλαίσιο για ΑΕΙ-ΤΕΙ - iefimerida.gr

Σε αναβρασμό η γαλάζια νεολαία μετά το «ναι» της ΝΔ στο νόμο-πλαίσιο για ΑΕΙ-ΤΕΙ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κρανίο τα έχουν πάρει οι ΟΝΝΕΔίτες μετά την απόφαση της Συγγρού να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο της Διαμαντοπούλου για τις αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αυτή την ώρα, η οργή ξεχειλίζει στα γραφεία της Οργάνωσης στην Μεσογείων, ενώ οι πολλοί γαλάζιοι νεολαίοι βάλλουν μέσω... facebook κατά της Συγγρού, εκφράζοντας την απογοήτευσή τους για την στάση της επίσημης ΝΔ.

Σημειώνεται, πως στο.... διαδικτυακό στόχαστρο των μελών της ΟΝΝΕΔ έχει μπει κυρίως το... φιλελεύθερο μπλοκ του κόμματος, με τις περισσότερες ρουκέτες να εξαπολύονται κατά του τομεάρχη Παιδείας, Άρη Σπηλιωτόπουλου, αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη (σε μικρότερο βαθμό βέβαια). Προφανώς, στην Μεσογείων θεωρούν πως οι φιλελεύθεροι (και προπαντός ο Άρης) ήταν οι πρωτεργάτες της συναίνεσης που παρείχε σήμερα η ΝΔ στην Άννα Διαμαντοπούλου.

Οι γαλάζιοι νεολαίοι είχαν εκφράσει εξ' αρχής την αντίθεσή τους με βασικές διατάξεις του νομοσχεδίου, ενώ στις συζητήσεις τους με στελέχη της ΝΔ επεσήμαναν τον κίνδυνο αποδυνάμωσης της Οργάνωσης (λόγω της μη συμμετοχής των φοιτητών στην εκλογή του πρύτανη και στα όργανα συνδιοίκησης), η οποία έφερνε πρωτιές στην παράταξη και μάλιστα σε δύσκολα χρόνια.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ