Πασίγνωστη εταιρεία αθλητικών ειδών κατηγορεί για αντιγραφή τον Καρλ Λάγκερφελντ -Οι ομοιότητες των παπουτσιών [εικόνες] - iefimerida.gr

Πασίγνωστη εταιρεία αθλητικών ειδών κατηγορεί για αντιγραφή τον Καρλ Λάγκερφελντ -Οι ομοιότητες των παπουτσιών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που οι fashionistas ανά τον κόσμο προσκυνούν τον Καρλ Λάγκερφελντ, μια πασίγνωστη εταιρεία αθλητικών τον κατηγορεί για αντιγραφή. Συγκεκριμένα, η εταιρεία Νew Balance καταγγέλει ότι ο γνωστός μόδιστρος αντέγραψε ένα από τα χαρακτηριστικότερα sneakers της.

Αυτό που έκανε την εταιρεία αθλητικών ειδών να βγει από τα ρούχα της είναι το γεγονός ότι κατά κάποιον τρόπο ο σχεδιαστής αντέγραψε όχι απλά το παπούτσι, αλλά και το σήμα κατατεθέν της εταιρείας.

Τα sneakers ΝΒ είναι γνωστό ότι έχουν στο πλάι τους ένα τεράστιο γράμμα «Ν», που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν της εταιρείας.

Ο Καρλ Λάγκερφελντ έφτιαξε ένα αθλητικό παπούτσι το οποίο ομολογουμένως φέρνει σε αυτό της εταιρείας αθλητικών ειδών. Αλλά αυτό που εξόργισε την New Balance είναι το γεγονός ότι ο μόδιστρος τοποθέτησε στο δικό του παπούτσι το γράμμα «Κ» με τρόπο ανάλογο που η εταιρεία αθλητικών τοποθετεί στα sneakers της γράμμα «Ν» που είναι και το λογότυπό της.

Ολο αυτό, κατά την εταιρεία αθλητικών δημιουργεί σύγχυση στους καταναλωτές και για αυτό αποφάσισε να σύρει στα δικατήρια τον γνωστό μόδιστρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ