Tι γράφει η Σεμίνα Διγενή για το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου στο οποίο συμμετέχει με την εταιρεία της - iefimerida.gr

Tι γράφει η Σεμίνα Διγενή για το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου στο οποίο συμμετέχει με την εταιρεία της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή και η εταιρεία της επικοινωνιακής στρατηγικής ανέλαβαν τον επικοινωνιακό σχεδιασμό του κόμματος ΤΕΛΕΙΑ που θα ιδρύσει ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.

Πριν από λίγες ημέρες η Σεμίνα Διγενή έγραφε:


«Λίγα λόγια απόψε. Είμαι κομμάτια. Ο Γκλέτσος με διέλυσε. Πέντε ώρες σύσκεψη, στο γραφείο του Νίκου, με όλο το κομματικό επιτελείο της ΤΕΛΕΙΑΣ. Τον ξαναείδα έπειτα από πολύ καιρό και η αγκαλιά ήταν διαρκείας. Τον αγαπάω πάρα πολύ γιατί είναι αυθεντικός, έντιμος, πάντα ειλικρινής και με απίστευτο χιούμορ. Τον αγαπάω, γιατί παθιάζεται με τα στοιχήματα που βάζει, γιατί επιμένει να αγωνίζεται γι' αυτά που πιστεύει και γιατί είναι πάντα έτοιμος για όλα.

Ο Αποστόλης ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ΤΕΛΕΙΑ. Οργανώνονται και προγραμματίζονται πράγματα, συσπειρώνονται οι κατάλληλοι άνθρωποι, ετοιμάζονται οι μηχανισμοί. Ενα κόμμα διαφορετικό, με ανθρώπους που δουλεύουν κι όχι ανθρώπους που μας δουλεύουν.

Αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες, νέοι επιστήμονες, σημαντικοί καλλιτέχνες και διανοούμενοι, διακεκριμένοι τεχνοκράτες, αγρότες και φοιτητές, έχουν ξεκινήσει να εκδηλώνουν το έντονο ενδιαφέρον τους, για συμμετοχή στο νέο κόμμα.

Η ΒrainCo, αποδέχθηκε με χαρά, την πρόσκλησή του να αναλάβει την επικοινωνιακή στρατηγκή, αυτού του μεγάλου στοιχήματος. Ο Δήμαρχος του 68%, ανοίγει τα φτερά του για πολύ ψηλές κορυφές. Πολύ σύντομα τα νεότερα...».

O δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, όπως έχει ήδη κάνει γνωστό, αμέσως μετά την θριαμβευτική επανεκλογή του ετοιμάζεται να ιδρύσει και κόμμα, την «Τελεία». Και μπορεί ακόμη να μην έχει καταθέσει το σχετικό καταστατικό στον Αρειο Πάγο, έχει, όμως, βρει, όπως γράφεται την επικεφαλής του πολιτικο-επικοινωνιακού επιτελείου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ