Διακοπές με σακίδιο: Αυτές είναι οι καλύτερες χώρες για τουρισμό [εικόνες]

Οι διακοπές με σακίδιο είναι από τους πιο διασκεδαστικούς, οικονομικούς και οικολογικούς τρόπους να ταξιδέψει κανείς σε όλο τον κόσμο. Εχοντας ελάχιστες αποσκευές και τον υπνόσακο στην πλάτη, είναι οι τέλειες διακοπές ειδικά αν είστε φοιτητές. Ποιες χώρες όμως υποστηρίζουν καλύτερα αυτό το είδος τουρισμού.

Ακολουθούν οι καλύτερες και οικονομικότερες χώρες για λάτρεις των σακιδίων που θέλουν να δουν τον κόσμο χωρίς να τους κοστίσει ακριβά.

Τουρκία
Συνδυάζει μοναδικά τον Δυτικό και Ανατολικό πολιτισμό και αποτελεί μία από τις φθηνότερες αλλά και πιο εντυπωσιακές χώρες. για τουρισμό, προσφέροντας μοναδικά αξιοθέατα στους επισκέπτες.

Νικαράγουα
Είναι μία από τις καλύτερες και πιο οικονομικά προσιτές χώρες για κάθε τουρίστα. Είναι ένας ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να βιώσουν ειρηνικές διακοπές και μοναδική κουλτούρα.

Ταϊλάνδη
Αγαπημένος προορισμός για ταξιδιώτες με σακίδιο, η Ταϊλάνδη είναι υπερβολικά οικονομική και με μοναδικά τοπία και υπέροχη κουζίνα που θα κάνουν την εμπειρία σας αξέχαστη.

Περού
Μία εξίσου οικονομική χώρα που φιλοξενεί τα ερείπια ενός από τους πιο εντυπωσιακούς πολιτισμούς που πέρασαν ποτέ από τον πλανήτη. Από τα μονοπάτια των Ανδεων μέχρι το Μάτσου Πίτσου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χορτάσετε περπάτημα.

Κόστα Ρίκα
Μπορεί να εκτόπισε την χώρα μας από το Παγκόσμιο Κύπελο, ωστόσο πρέπει να παραδεχθούμε ότι η χώρα εκτός από ικανούς ποδοσφαιριστές έχει και εκπληκτικές ομορφιές. Το όνομα Κόστα Ρίκα σημαίνει πλούσια ακτή και δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού προσφέρει τις οικονομικότερες και καλύτερες διακοπές μπροστά στη θάλασσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρισμός διακοπές σακίδιο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ