Η καλλονή μελαχρινή κόρη της τραγουδίστριας Κωνσταντίνας -Είναι ολόιδιες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η καλλονή μελαχρινή κόρη της τραγουδίστριας Κωνσταντίνας -Είναι ολόιδιες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η περίπτωση το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει». Η γνωστή παροιμία ισχύει στο ακέραιο την περίπτωση της τραγουδίστριας Κωνσταντίνας και της 18χρονης κόρης της Χριστίνας.

Μάνα και κόρη φωτογραφήθηκαν παρέα στην παραλία για το περιοδικό Υοu, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε η τραγουδίστρια.

«Ζητάω τη γνώμη της για τα πάντα, θέλω να είμαι μέσα στον παλμό της νεολαίας αλλά διδάσκομαι κιόλας πολλά πράγματα από τη γενιά της γιατί είναι πιο προχωρημένη. Προσπαθώ να συμβαδίσω με αυτήν», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα μιλώντας στο περιοδικό You, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που έκανε για λίγο hold στην καριέρα της για να αφοσιωθεί στο παιδί της: «Οταν στα 5 της γύρισε η Χριστίνα και μου είπε: «Δεν σε βλέπω καθόλου και είτε είσαι εδώ είτε δεν είσαι είναι το ίδιο για μένα», εγώ τρελάθηκα και μόνο που το άκουσα! Γιατί και στο σπίτι που ήμουν, έκανα συνέχεια τηλέφωνα, πρόβες... Λέω, λοιπόν, τότε: «Τι κάνω; Θα χάσω το παιδί μου». Και χαλάρωσα. Η Χριστίνα ήταν η αιτία που έριξα κάπως τους ρυθμούς στην επαγγελματική μου δραστηριότητα πάνω στο φόρτε της κιόλας».

Τέλος, η Κωνσταντίνα αποκάλυψε ότι η κόρη της της έχει πει πολλές φορές πως θέλει να γίνει τραγουδίστρια και πως η ίδια δεν έχει πρόβλημα αρκεί πρώτα να τελειώσει τις σπουδές της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ