H Kέιτ Μος ευτυχισμένη και αισθησιακή παίζει με την κόρη της στην Υδρα [εικόνες] - iefimerida.gr

H Kέιτ Μος ευτυχισμένη και αισθησιακή παίζει με την κόρη της στην Υδρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
H Kέιτ Μος ευτυχισμένη και αισθησιακή παίζει με την κόρη της στην Υδρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Eίναι η εποχή που τα έντυπα βομβαρδίζονται από φωτογραφίες της boho-sexy Κέιτ Μος στο Σεν Τροπέ, ή σε πολυτελή γιοτ ανά την Μεσόγειο, με μαγιό και εντυπωσιακά καφτάνια. Κι όμως πέρυσι τέτοια εποχή, το σούπερ μοντέλο και σύμβολο για το χώρο της μόδας αλλά και των εικαστικών έπαιζε ξέφρενα με την κόρη της Λίλα στην Υδρα.

Η Λίλα Γκρέις Μος Χακ, γεννήθηκε το 2002 όταν η Κέιτ είχε μακροχρόνια σχέση με τον εκδότη του περιοδικού Dazzled and Confused Τζέφρεσον Χακ. Εξοικιωμένη απόλυτα με τους φωτογράφους, δεν χάνει τον αυθορμητισμό της ούτε λεπτό. Οπως σε αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες, μίας αγνώριστης Κέιτ Μος που παίζει με την κόρη της στα σοκάκια της Υδρας.

H Kέιτ Μος ευτυχισμένη και αισθησιακή παίζει με την κόρη της στην Υδρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1



Οι φωτογραφίες είναι του σπουδαίου Jurgen Teller, του οποίου έργα μπορούμε να δούμε στην έκθεση που διοργανώνει αυτή την εποχή στο Μουσείο Μπενάκη το ΔΕΣΤΕ του Δάκη Ιωάννου με τίτλο Destefashioncollection : 1 to 8.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ