Ενώπιον των ανακριτριών και πάλι ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Νίκος Μίχος - iefimerida.gr

Ενώπιον των ανακριτριών και πάλι ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Νίκος Μίχος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής προσέρχονται σήμερα οι βουλευτές της οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μίχος, για συμπληρωματικές απολογίες μετά από κλήση που τους απέστειλαν οι Ιώννα Κλάππα και Μαρία Δημηροπούλου.

Οι δύο χρυσαυγίτες βουλευτές καλούνται σε απολογία μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος τους για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής, ενώ ο Νίκος Μίχος βαρύνεται επιπλέον και με κατηγορία που αφορά παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή θα μεταφερθούν στο Εφετείο για να απολογηθούν ο προφυλακισμένος αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και οι επίσης προφυλακισμένες βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.

Χθες, σε κατ'οίκον περιορισμό τέθηκε η βουλευτής του κόμματος και σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, ενώ της επιβλήθηκε και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Με βούλευμά του, το Συμβούλιο, που κλήθηκε να άρει διαφωνία που ανέκυψε μετά την απολογία της κ. Ζαρούλια ανάμεσα στις ανακρίτριες της υπόθεσης και τον αρμόδιο εισαγγελέα για το αν θα πρέπει να κρατηθεί η όχι, διατάσσει να αφεθεί ελεύθερη η κατηγορουμένη για ένταξη και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι Εφέτες τάχθηκαν με την άποψη των ανακριτριών που ζήτησαν να αφεθεί ελεύθερη η σύζυγος του αρχηγού του κόμματος, με την επιβολή ωστόσο κατ' οίκον περιορισμού ,πλην της μετάβασης της στην Βουλή και επιπλέον με απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ