Το μέρος του απόλυτου τρόμου: Σπίτι ενός θρυλικού φιδιού και απαγορευμένο για τους ανθρώπους [εικόνες]

Περίπου είκοσι μίλια μακριά από τις ακτές του Σάο Πάολο, που αυτή τη στιγμή χορεύει στους ρυθμούς του Μουντιάλ, υπάρχει ένα νησί το οποίο, με την πρώτη ματιά δείχνει σαν επίγειος παράδεισος. Ωστόσο, πρόκειται για ένα μέρος απαγορευμένο για τους ανθρώπους.Ονομάζεται «Νησί του Φιδιού» ή αλλιώς «Νησί της Μεγάλης Φωτιάς» και αποτελεί ένα αξιοθέατο που κανένας δεν μπορεί και μάλλον δεν θέλει να απολαύσει εξαιτίας μερικών χιλιάδων θανατηφόρων φιδιών που είναι βασικοί «κάτοικοι» του φιδιού.

Το πιο τρομακτικό από αυτά είναι η θανατηφόρα «χρυσή» οχιά το δηλητήριο της οποίας είναι τόσο δυνατό που σκοτώνει το θήραμά του επί τόπου, ενώ μπορεί να λιώσει την ανθρώπινη σάρκα.

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας, μάλιστα, έχει απαγορεύσει δια νόμου στον οποιονδήποτε να επισκέπτεται το νησί, ενώ, σε μια χώρα όπου υπάρχουν αμέτρητες δοξασίες και μύθοι, είναι λογικό αυτό το μέρος να αποτελέσει το «σκηνικό» για πολλές τρομακτικές ιστορίες.

Η συνηθισμένη αρχή κάποιας από αυτές είναι ότι ένας ναυτικός, ή ψαράς βρέθηκε στις ακτές του νησιού και το «κλασσικό» τέλος είναι πάντα ένας βασανιστικός θάνατος.

Χαρακτηριστικό είναι ότι δύσκολα μπορούν να βρεθούν φωτογραφίες από αυτό το νησί, καθώς, οι περισσότερες είναι προέρχονται από ριψοκίνδυνες αποστολές επιστημόνων ή από κάποιο πλοίο αρκετά μακριά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ