Η μύτη που σαρώνει -Ιδού ο υπάλληλος της NASA που μυρίζει τα πάντα πριν εκείνα ταξιδέψουν στο διάστημα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η μύτη που σαρώνει -Ιδού ο υπάλληλος της NASA που μυρίζει τα πάντα πριν εκείνα ταξιδέψουν στο διάστημα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωρίστε τον υπάλληλο της NASA η δουλειά του οποίου είναι να σαρώνει με τη μύτη του, οτιδήποτε θα ταξιδέψει στο διάστημα. Ο George Aldrich που σίγουρα έχει μια από τις πιο περίεργες δουλειές, έχει περάσει τα τελευταία 40 χρόνια μυρίζοντας οποιοδήποτε αντικείμενο πριν φύγει εκτός γήινης ατμόσφαιρας.

Μια τυπική ημέρα για τον Aldrich, ο οποίος προχωρά στη δοκιμή τοξικότητας, τον βρίσκει να οσφραίνεται βιβλία, καπέλα, κόλλες, ρολόγια και πολλά άλλα καθημερινά αντικείμενα σε έναν ειδικά εξοπλισμό χώρο.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά η δουλειά του είναι ζωτικής σημασίας, γιατί ακόμη και η παραμικρή οσμή μπορεί να «κολλήσει» για χρόνια και χρόνια σε έναν διαστημικό σταθμό, κάτι που θα επηρεάσει αρνητικά τους αστροναύτες.

«Αν ο George δεν εντοπίζει μόνο μια προβληματική οσμή, όλη η αποστολή θα μπορούσε να βρεθεί σε κίνδυνο», σημειώνει το επιστημονικό κανάλι Science Channel.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NASA οσμές George Aldrich Science Channel
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ