Κανονικά παραπέμπεται σε δίκη ο Λαυρεντιάδης: Απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης - iefimerida.gr

Κανονικά παραπέμπεται σε δίκη ο Λαυρεντιάδης: Απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης

Κανονικά παραπέμπεται σε δίκη ο Λαυρεντιάδης: Απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δίκη από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παραπέμπεται τελεσίδικα ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να μην κάνει δεκτή την αίτηση αναίρεσης των συνηγόρων του επιχειρηματία.Ο αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έκρινε ότι το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία και με το οποίο ζητείται η παραπομπή του πρώην ισχυρού άνδρα της Proton Bank στο εδώλιο για απάτη, υπεξαίρεση, ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που αφορά την υπόθεση των επισφαλών δανείων ύψους 700 εκατ. ευρώ από την τράπεζα σε εταιρείες συμφερόντων του.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο ΛΛ αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας από το ψυχιατρείο των φυλακών όπου κρατείτο ωστόσο στην «πλάτη» του έχει ακόμα μία κατηγορία, αυτή της ηθικής αυτουργίας στην απόπειρα ανθρωποκτονίας του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ