Λύγισε η παραστάτρια στο Πολεμικό Ναυτικό -Επεσε λιπόθυμη στην τελετή ορκωμοσίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Λύγισε η παραστάτρια στο Πολεμικό Ναυτικό -Επεσε λιπόθυμη στην τελετή ορκωμοσίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσωπο της ημέρας έγινε την Τρίτη στο Ναυτικό η νεαρή τριτοετής παραστάτρια της Σημαίας της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων κατά την τελετή ορκωμοσίας των νέων Ναυτικών Δοκίμων του Πολεμικού Ναυτικού ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Καρολου Παπούλια.


Από την πολύωρη ορθοστασία μέσα στον ήλιο η νεαρή ζαλίστηκε και έπεσε. Σηκώθηκε όμως γρήγορα και αρνήθηκε να αποχωρήσει από την τιμητική φρουρά της Σημαίας.
Γρήγορα στάθηκε στα πόδια της μ΄ ένα μικρό σημάδι στο μάτι από την πτώση για να δεχτεί τη θερμή χειραψία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννη Λαμπρόπουλου, όπως μεταδίδει το onalert.gr.


O αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωσταράκος, με ανάρτησή του στο twitter την επαίνεσε ακριβώς για αυτό που είναι:
«Η νεαρή Ναυτ. Δόκιμος σήμερα στην ορκωμοσία της ΣΝΔ έδειξε σε ολους μας ότι ακόμα κι αν πέσουμε,πάντα ξανασηκωνόμαστε και συνεχίζουμε. Μπράβο», έγραψε, ευχόμενος ταυτόχρονα σε όλους τους νέους Σημαιοφόρους του ΠΝ που πήραν τα ξίφη τους από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Η τελετή ορκωμοσίας των νέων Σημαιοφόρων του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ.

Τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού επέδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και εκπρόσωποι της Βουλής των Ελλήνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ