Σκηνές Φαρ Ουέστ στην εθνική οδό: Ληστές με καλάσνικοφ πυροβόλησαν κατά αστυνομικών -Η απίστευτη καταδίωξη - iefimerida.gr

Σκηνές Φαρ Ουέστ στην εθνική οδό: Ληστές με καλάσνικοφ πυροβόλησαν κατά αστυνομικών -Η απίστευτη καταδίωξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές Φαρ Ουέστ στην εθνική Αθηνών-Θηβών όπου βρίσκεται σε εξέλιξη καταδίωξη αδίστακτων κακοποιών οπλισμένων με καλάσνικοφ, από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Ολα άρχισαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν δύο κακοποιοί, βαριά οπλισμένοι με καλάσνικοφ και βαριοπούλες, λήστεψαν μία αποθήκη τσιγάρων στη Θήβα. Στη συνέχεια οι δύο ληστές τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, εντόπισαν το όχημα με το οποίο κινούνταν και άρχισαν να τους καταδιώκουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αδίστακτοί κακοποιοί έριξαν με καλάσνικοφ κατά των αστυνομικών, χωρίς, όμως, ευτυχώς οι σφαίρες να τραυματίσουν τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.. Εν συνεχεία οι ληστές εγκατέλειψαν το όχημα με το οποίο είχαν διαφύγει, σταμάτησαν διερχόμενο οδηγό και του άρπαξαν το αμάξι.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το κλεμμένο αυτοκίνητο στην περιοχή του Σχηματαρίου και εικάζουν ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί είτε άρπαξαν άλλο αυτοκίνητο διερχόμενου οδηγού και προσπαθούν να διαφύγουν με αυτό, είτε είναι πεζοί και έχουν κρυφτεί στην περιοχή.

Αυτή τη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. έχει επιστρατεύσει ακόμη και ελικόπτερο, ούτως ώστε να καταφέρει να εντοπίσει τους αδίστακτους κακοποιούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ